Arama sonuçlarınız

1. N

Honda VFR 800 ABS-VTEC 2007 Akü Şarj problemi.

Motor hakkında kısa bir bilgi verecek olursam; Arkadaşlar bu yaz aylarının basında aldım motoru. 53.000 km civarlarındaydı ve şu anda 56.000km civarlarında. Motor problemsiz bakımlı bir temiz bir motordu ancak dikkat etmediğim şey 10 yıllık bir japon olmasıydı. Peki probleme geçelim; Geçen ay...
  2. N

Park yerine dikkat edin! Göz göre göre kaza.

Dostlar motorumu yeni aldım büyükte birşey yan çantalarda var tabi 230kg ağır birşey 2. gün gittim herzamanki dönerciye tamda önüne park ettim yol kenarlarında belediyenin minibüsleri yanaşmış az ilerde pazar var diye 10 dk da bir kalkış yapıyorlar. Bende tam önüme koydum 5 metre ilerisine...
  3. N

28.000TL Yüksek bütçe Motorsiklet Tavsiyesi ! + 5000TL Ekipman.

Öncelikle İyi bayramlar arkadaşlar. Kısaca hakkımda bilgi vereyim. Yaklaşık olarak 8 yıldır trafikteyim paketçilik vb durumlardan çeşitli motorlar kullandım ve uzun yol tecrübem fazla yok. 3 Yıla yakındır Mondial MCT-250 çift silindir motor kullanıyorum. Artık 10 yıllık bu çin malı makine beni...
  4. N

8000TL Bütçe Chopper Tavsiyeleri Lütfen!

Merhaba arkadaşlar Oldum olası iki tekerlek üzerinde geçiyor hayatım. Yaklaşık 6 yıllık bir motor tecrübem var ancak vitessiz. Ehliyetimi alıyorum ve yanındada motorumu almaya karar verdim motorun ağırlığını en fazla 230kg civarında taşıyabilirim sanırım. Chopper hastasıyım hayranıyım ve 8000...

Yeni mesajlar