Arama sonuçlarınız

1. B

Motosiklet römorku yasak mı?

Yazın motosikletimle gezme amaçlı toplamda 2000 km uzun yola gideceğim. Kamp yapmayı ve çadırda kalmayı seviyorum fakat sürüngenler ve birtakım böcekler beni rahatsız edebiliyor. Bunun yanında eşyalarımı motosiklete kolayca sığdırabileceğimi sanmıyorum. Sığdırsam bile bir yerde mola verdiğim...
  2. B

Hangi scooter'ı almalıyım?

Herkese merhaba, Bizde (babam ve ben) 2 tane Spada Anton var 150 ve 200'lük olmak üzere. Motosikletlerden memnunuz fakat özellikle 150cc olan güç yetersizliğinden dolayı beni biraz yoruyor. Mâlum, gücü 11.6 beygir. Rampada, gazlamak gerektiğinde sürekli vites değiştirmek yorucu olmaya başladı...
  3. B

Ramzey QM 250 karbürator ayarı (MCT 250)

Merhaba, kendi yaptığımız Buggy'de bu motoru kullanıyoruz. Motoru ilk aldığımızda piston, segman, yatak ne varsa sıfırladık. Ve yeni karbüratör aldık. Bizim kaynakçı usta bunu taktıktan sonra dur ben hava ayarını yapayım falan dedi bende dikkate almadım başka bir şeyle ilgileniyordum. Arkamı...
  4. B

Motoist Rezilliği - KESİNLİKLE ALIŞVERİŞ YAPMAYIN!!

Merhaba, motorum bana ufak kaldığından ve babamla birlikte binmek için 2 tane motor almak istiyorduk. Forumda da bir kaç konu açmıştım hangi motoru alsam gibisinden, velhasıl Spada Anton 150 ve 200 almaya karar verdik. Kalitesi ve fıyatı gayet hoşumuza gitti. Kurban bayramındayken internetten 2...
  5. B

Tricity 155 Nasıl?

Merhabalar, birkaç sorum var. Tricity 155 hakkında doğru düzgün bilgi bulamadım. İçinizde kullanan varsa tecrübelerini aktarabilir mi? Alınır mı (2016 model 0 km, ucuz olan)? 125'lik versiyonu totosunu kaldırmıyordu buda aynı mıdır? Son sürati nasıl? Uzun yolda çok üzer mi? A1 ehliyetim var...
  6. B

Motoran Crazy 125 - Tertemiz, Kazasız, Hatasız, Bakımlı

Motosikletimden çok memnunum fakat kendimden değilim :D Şaka bir yana cüsseli olmasam kesinlikle satmayı düşünmezdim. Motora rahat olarak sığamadığım ve artçı ile bindiğimde arkamdaki oturacak yer bulamadığı için satıyorum. Bundan önce açtığım konulara da bakarsanız gayet memnun olduğumu...
  7. B

Hangi motoru almalıyım? (A1 ehliyet)

Merhaba, uzun süredir 125cc yeni motor arayışındayım fakat işin içinden bir türlü çıkamadım. Sırasıyla şu motorlarda tecrübe edindim; Yamaha Delight(1 ay), Kuba Rainbow Cup(3 ay), Mobilet(1 hafta), Motoran Crazy 125(1 yılı geçti). Motoran Crazy dışındakilerden memnun kalmadım, şimdi de...

Yeni mesajlar