Arama sonuçlarınız

1. A

inazuma f ayna önerisi-bilgisi?

sanırım mahallenin çocukları yaptı bilmiyorum nasıl oldu. sağ ayna kırılmış. ayna takımı almam gerekiyor. uyum olayı varmış bunda da. internette aradım bulamadım hangisinin benim motoruma uyacağını. m10x1,25 gibi bişey sanırım. var mıdır bilen? bir de motoru apaçi motoruna çevirmeyecek ama...
  2. A

far ampul önerisi yardım

suzuki inazuma f sahibiyim kısa ampul patladı. 12v 60/55w uyumlu ama hangisini seçmeliyim bilemedim. bu ampul motor çalıştıgı süre boyunca yanacak. uzun ömürlü ve aydınlatması tatmin edici bişey arıyorum. sarı renk yerine beyaz düşünüyorum ama mavi de olmasın. philipsin bile çeşit çeşit ampulü...
  3. A

inazuma f ön far ampül öneri?

inazuma f motorsikletimin kısa far ampülü patladı. sigortalarda sıkıntı yok. sadece kısa yanmıyor, uzun yanıyor. servis kitapçığında 12v 60/55w yazıyor. ampülü tek ampül içinde 2 li olanlardan. herhangi bi tane alsam uyar mı yoksa içlerinde onlar da uyum yönünden çeşitlere ayrılıyor mu? ayrıca...
  4. A

grenaj boyama

olayı baştan anlatayım :) inazuma f sahibiyim motoru arkadaşıma verdim. duvara yakın park etti ama ayaklığı tam açmamış. gözümüzü önünde motor yana devrildi. normalde takoz koruyacaktı grenaj yere dokunmayacaktı ama devrilirken kafa grenajı duvara sürttü. mercedes serviste tanıdık vardı. dedi...
  5. A

inazuma f arka fren balatası öneri

arka fren basınca metal-metale sürtüyor dün farkettim balata bitmiş sanıırm. önerebileceğiniz arka fren balatası var mı? internete yazdım tek çeşit geldi 30tllik bişey. almışken orta ya da üst kalite birşey almak istiyorum danışayım dedim önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...
  6. A

inazuma f akü-start sorunu

motorsikletim 16000km de şuana kadar bakımını aksatmadım. cuma günü işten geldim motoru kitledim. sanırım park modunda koymuşum ki bu sabah kontağı çevirdiğimde göstergeler gelmedi. motorda elektrik namına tık yok. akü bitti herhalde dedim, yokuşun tepesine kadar ittim. saldım aşağı vurdurarak...
  7. A

suzuki inazuma f yağ öneri

arkadaşlar merhaba. inazuma f sahibiyim 8000 de almıştım. 9500 de servise götürdüm 10000 bakımını yaptırdım. yağ-yağ filtresi vs. değişti. usta yarı sentetik yağ koydu. şuan 14500ü biraz geçtim(uzun yoldaydım) yağ değişim zamanı geldi. tam sentetik kullanmak istiyorum ama uyum sorunu olur mu...
  8. A

bu motor alınır mı?

aklımda 7000 tl kadar bütçe ayırmıştım bajaj pulsar alacaktım sonra dedim 7500 bajaj alacağıma 8-9000 honda alırım diye. honda beğendim bir tane http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-cbr-250...ekstrali-226507477/detay fiyat olarak 8500 e anlaştık henüz motoru...
  9. A

tnt 25 vs 2. el japon 250 cc

herkese merhabalar. önümüzdeki 1-2 ay içerisinde motorsiklet almayı düşünüyorum. aklımda deli sorular :sunny: seçenekler : 1. 0 km tnt 25 (gelince alacağım) 9200 tl civarı 2. 2.el cbr 250r 9000 tl civarı 3. 0 km pulsar 200 ns 8200 tl 4. öneriye açık 10000 tl yi geçmemek şartıyla kullanım...

Yeni mesajlar