Arama sonuçlarınız

1. A

Pcx125, yağ tercihi

Pcx125'e yağ almayı planlıyorum. Bir öneriniz olur mu? 10/40 4t alacağım. Ancak, mineral veya sentetik veya yarı sentetik olması, marka model tercihi arasında kararsızım.birde Jaso ma adında bir yağ var bu neyin nesi???bilgi.sahibi arkadaslardan öneri bekliyorum
  2. A

PCX'e ön rüzgarlık önerisi

Yeni kasa PcX için önereceğiniz ön siperlik ve çanta montaj demiri varmı? Net'te bolca ve çeşitli model ve markalar mevcut ancak,kullanımı ve fiyat/performans ürünü olan Önerilerinizi bekliyorum
  3. A

Balkon altına branda

Balkon altına branda ile korniş perde mantığı ile hareketli, bir garaj vari bir yer yapmak istiyorum. Yanlız bir çok korniş ya alüminyum veya plastik bunlarda brandayı taşıyabilecek saglamlikta değiller. Metal bir korniş yok.ancak metal braket var. Balkon altida çok yüksek değil, motorsikleti...
  4. A

2020 PcX de ABS

2020 PcX de ABS olacağı söyleniyordu.hâlâ bayiilerde yok bildigimiz kadarıyla. Eğer bu sene içersinde gelecek ise ABS li modellr beklemekte fayda var gibi. Bu konuda bilgisi olan varmı
  5. A

ÖTV indirimi gelir ? Mi

Geçen sene olduğu gibi o boyutta veya başkaca bir ÖTV veya teşvik gelir mi motorsiklet fiyatlarına?. Geçen sene gelen muafiyet yada indirim ne kadar bir fiyat a avantaj olarak yansımıştı hatırlayanlar var mı?
  6. A

Motor satmadan 2.yi alma mantığı?

Malum evdekalturkiye ve şu virüs meselesi satışları etkiledi. Spacy motorum var ve onu satıp PcX alma durumum oluştu, spacy'yi satıp üste 5-6 neyse ekleyip PcX alırım diye düşünür iken satış işleri biraz zora girdi şu dönemde. 1-1,5 sene önce neredeyse yarı fiyatına aldığımız makineler...
  7. A

Emsal fiyatlarda Pcx-nmax

Emsal fiyatlarda nmax155 mi pcx125 mi seçilmeli . İkiside 1-2 yaşında 5000kmyi devirmemiş olacak. Nmax ABS ve 155cc olması haricinde diğer tüm şahsi bakış açımda PcX. Özellikle PcX deki. Anahtarsız çalıştırma. Ön LED far. Servis ağı ve konforlu süspansiyon. Birde nmaxin önümüzdeki dönem kasa...
  8. A

Honda-spacy-alpha motor yağı

HONDA Spacy alpha 110cc'lik motorsikletim var.Bu sezon çeşitli sebeplerden ötürü bir türlü garajından çıkaramadım.3-4 haftada bir 5-10 dk. çalıştırıyorum motoru.Yağınıda değiştirmek istiyorum gerçi kullanmadım ancak içim rahat etsin diye. Buradaki sorum ; basit gibi görünüyor ancak motor yağını...
  9. A

SpacyALPHA - Bakım&lastik

Yaz sezonu başlamak üzere yaklaşık 5 aydır yatmakta olan( arada marş yapıldı) spacy motoruma lastik almak niyetindeyim. Motoru kış uykusuna kaldırmadan önce,arka tekere ince bir tel girip lastiği patlamıştı,tamirci sibopdan içeri sıvı sıktı ve hava ile doldurup kısmen tamir edildi , o delik...
  10. A

Spacy LASTİK?

Spacy alpha için ön arka lastik önerisi ne olur! Kayma ihtimali en az olan! Yada şöyle söyliyeyim.en iyi tutunur olan.
  11. A

❄ Kışın motoru saklamak

Kış’ın veya belli bir süre kullanılmayacak bi şekilde yatacak veya bekleyecek motor’a ne yapılmalı? Misal akü sökülmeli? Veya hareketli parçalar yağlanmalı? Gibi? Plastik olan hareketli parçlara wd40 sıkıp(pas sökücü-yağlayıcı), altdaki orta sehpa ve metalik yapılara sıvı gress sıkılıp rutubet...
  12. A

YBR’den pcx’e gelemeden spacy!

Başlık acayip oldu galiba😃. 5-6 ay evvel yamahaYBR 125esd mi satıp skoterr almayı düşündüm uzun süre,pcx-nmax (aralarındaki bazı farklar tolere edilebilir). Ancak sattıktan sonra paramın üstüne ekleyip pcx-nmax’e ulaşmak zorlaştı. Vitesli bir motorun benim şehirde işimi kolaylaştırmadığını...
  13. A

Scoter şasi dayanıklılığı

Scoter tarzı motorsikletlerin şasi dayanıklılıkları ve , ömürleri nedir? Bugün bir honda activa gördüm,ön far ve gidon vesairi saran plastik aksamdan yoksun bir şekilde baktığımda bisiklet şasisi gibi ince geldi gözüme!!! Commuter tarzı ve vitesli ortadan şasisi geçen motorların sanki daha...
  14. A

Pcx ve Nmax

Pcx ce Nmax arasında hangisi uzun ömür kalite kolay elde çıkma olarak daha iyidir. İkisininde birbirlerine üstünlükleri sö konusu abs vs. Pcx manyaj yedi eski kasasından bahsediyorum.2014-2015-2016 Yılları içersinde hangi marka modeli tercih etmeli. Malum sitede nerdeyse pcx sayısı ,Nmax...
  15. A

ybr125 mi spacy alfamı

;evet birisi elma birisi armut tüm şartlar göz önünde bulundurularak, spacy alfa mı ybr125 mi? neden???
  16. A

Spacy alfa

Ybr125esd satılıp spacy alfa almak ne derece mantklıdır? Uzun süredir scoterr’a ilgi duymaktayım.Rüzgardan sığınabilmek ve öne rüzgar koruyucu mikanın kısmen daha çok yakışması ,otomatik vites olumlu yönleri benim adıma... Ybrnin üstüne 2-3 verip sıfır spacy alfa almak ne derece değer.
  17. A

Ybr’den scoter ‘a

Ybr esd 125 motorsiklete sahibim,alırken fazla binenem belki belki satarım diye cbf150veybr125 arasından ilk alımda daha ucuza mâl olduğu için ybr almıştım. Şehir içi kullanımlarım sonucu aslında benim ihtiyacımın scoterr olduğu nu gördüm yada bana öyle geliyor. İşten eve...
  18. A

YBR 125cc. Karbüratör Hava ayarı

Motorsikletimi geçen sene aldım ehliyet falan derken 1 seneye yakın doğru düzgün binemedik. şu an 800 km civarında. 500 km iken motor yapını değiştirdim (MOTUL 10/40)... Motorum soğuduğu zaman ya jikle istiyor yada bolgaz vermem gerekiyordu gaza basınca da boğuluyordu ısınınca ise bu boğulma...

Yeni mesajlar