Arama sonuçlarınız

1. M

BURADA SORUN ÇÖZECEK USTA VAR MI GERÇEKTEN?

Sitenizde 3-4 konu açtım ancak işiyle ilgili hiç bir usta cevap vermedi.Çözümü kendim deneme yapa yapa parça ziyan ederek kendim buldum.Merak ettiğim konu teknik konularda bilgisi olan var mı burada. Ben 50 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç motosiklet kullanmadım bilgimde yoktu,ama allah vergisi...
  2. M

Mobilete parça arıyorum (Resimlere bakın)

Arkadaşlar resimdeki mobiletin ön tampon(motor koruma) ve taşıyıcı ayağını arıyorum.çıkma da olur eğilmiş yada darbe almamış olsun.
  3. M

Mobilete elektrikli marş yapacak USTA ARIYORUM !!!

Selamlar, Benim 2005 model Mobylette Bionik'ime elektrikli marş sistemi yapacak USTA arıyorum.Manyetoya tornada dişli kaynatılması,marş motorunu bu dişliye uydurması,röle,elektrik tesisatını komple yapıp gönderecek usta arıyorum.Bana sadece montajını yapabilecek durumda teslim edecek usta bana...
  4. M

Mobylette için gaz-fren tellerini özel ölçüde yapan aranıyor.

Sevgili Üstadlar selam; Benim mobilete chooper gidonu takmıştım.Doğal olarak gaz-fren-jikle ve kompresör telleri kısa geldi.İç-Dış tel al birleştir diyorlar fakat ben öyle gaz telini fren telini kesip saçak saçak elime batmasını istemiyorum.Ölçüleri verip iki tarafıda kapalı iç-dış telleri...
  5. M

Mobylette egzoz sesini azalmak için yardım lütfen.

Üstadlarım Selamlar; Malum yaşım 50 ve sese tahammülüm yok.Ben rahatsız oluyorsam diğer insanlarda rahatsız olur düşüncesiyle egzoz sesini mümkün olduğunca azalmak vaya tamamen kesmek istiyorum.bana egzozun sezini azaltmak için yapılması gerekeni iç kesit şeması veya çizimini verebilecek var mı...
  6. M

Mobylette için gaz-fren tellerini özel ölçüde yapan aranıyor.

Sevgili Üstadlar selam; Birinci konu;Benim mobilete chooper gidonu takmıştım.Doğal olarak gaz-fren-jikle ve kompresör telleri kısa geldi.İç-Dış tel al birleştir diyorlar fakat ben öyle gaz telini fren telini kesip saçak saçak elime batmasını istemiyorum.Ölçüleri verip iki tarafıda kapalı telleri...
  7. M

Mobylette Akım Güçlendirme Nasıl yapılır?Kornayı çalıştıramıyorum.

Üstadlar selam; Uzun zamandır araştırdığım konuyu Sizinle paylaşmak,Sorunum için yardım istiyorum.Samimiyetle söylüyorum Öncelikle vereceğiniz bilgilerin 50 yaşındaki birinin anlayabileceği şekilde olmasını rica ediyorum.Elimden hemen hemen her iş gelir ancak elektrik konusu olunca benim 50...

Yeni mesajlar