Arama sonuçlarınız

1. H

ACİL SATILIK UCUZ PC KAÇIRMAYIN MOTOR İÇİN SATIYORUM :)

arkadaşlar elimde vestel nb onyx 10.1 inç notebook var küçük notebook normal fiyatı 500 küsür olan bu notebook umu satmak zorundayım daha yeni aldım 2 yıllık vestel garantisi var küçük zarif hoş annenize hediye alabilir öğretmen arkadaşlar varsa aramızda onlar için ideal ve sizin içinde oyun...
  2. H

STMAX VİVA 80 ? Bilgisi olan varmı?

bu scooter hakkında fikri olan varmı acaba
  3. H

Bu motorlardan sizce hangisi ?

İyi günler arkadaşım motor almaya karar verdi bana bu modelleri söyledi bende foruma yazarım bakalım yorumlar neler olacak dedim bu siteye ve üyelerine çok güveniyorum bir aile ortamı adeta neyse çok uzatmadan modelleri ve fiyatları yazıyım :) Honda CB 125 ACE - 3.950 TL Honda CB 125 E -...
  4. H

Sıfır motor mu yoksa ikinci el mi

herkese iyi günler dilerim msx 125 almayı düşünüyorum 3 4 senedir scooter kullanıyorum vitesliye geçmeyi düşünüyorum başlangıç olarak sıfır almayı düşünüyorum msx lerin ikinci elleri 7bine koyuyorlar bu akıl karı değil yani sıfır almak daha mantıklı değilmi veya başka modelin ikinci eli dahamı...
  5. H

İLK VİTESLİ MOTOSİKLETİM OLACAK NE ALMALIYIM

İYİ RAMAZANLAR HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM 19 YAŞINDA 170 BOY 55 KİLO ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYİM 3 SENEDİR SCOOTER KULLANIYORUM VİTESLİYE GEÇİŞ YAPMAK İSTİYORUM 7 8 ARASI BÜTÇEM VAR ARAŞTIRMALARIM SONUCUNDA HONDA MSX 125 E DENK GELDİM VE HEMCİNS LERİNDEN BİRAZ DAHA KÜÇÜK ŞIK TATLI BİR MOTOR SANIRIM...

Yeni mesajlar