Arama sonuçlarınız

1. Sepya

Custom Panigale Ninja

Nedense ben çok beğendim ne düşünüyorsunuz?
  2. Sepya

Bir baksanız fena olmaz

Yaz geldi,malum sinekler de çoğaldı cilt ve göz sağlığınız için vizörünüzü kapatın. Görüşürüz!
  3. Sepya

Masraf ne olur?

Fırsat motoru Mairlyn İlan No: 302183332 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bumoto-jinling-firsat-motoru-mairlyn-302183332/detay Beyler maks masrafı ne kadar tutar,birde motor hakkındaki görüşleriniz nedir? (Marka model hakkında)
  4. Sepya

Megelliye Ninja Motoru

Selamunaleykum beyler, bir Megelli grubunda dolanırken Megelliye ninja 250r bloğunun tam oturduğunu okudum daha önce gprda görmüştüm Ninja motorunu ama megellide nasıl olur ne kadar masraf çıkar diye merakımdan sormak istedim.
  5. Sepya

Bir Motovlog Fikri

Öncelikle Merhaba, gün geçmiyor ki her 3 motorcudan 4ü bloger olmasın, kuru gürültü yapanıda var ciddi ciddi güzel videolar çıkaranıda ama hepsinin ortak noktası: şehir. İnsanların dikkatini çekmemeye başladı nedeniyse her motoruna binenin görebildiği bir şey,egzoz ve korna sesleri,pis...
  6. Sepya

250CC motora 600cc egzozu

Malum sitede dolanırken bir ilana rastladım. Abimiz Megelliye 2015 model 600RR egzozu koymuş, şekil şemal yerinde tabi ama merak ettiğim motoru nasıl etkiler? Seste aman aman bir değişme olur mu? Artısı nedir eksisi nedir?
  7. Sepya

Cbr 250RR Türkiyede Var mı?

Hondanın 90larda ürettiği 250 cc 4 silindir bir motor vardı, Türkiyede var mı acaba? Malum sitelerde denk gelmedim hiç.
  8. Sepya

Megelli

Megellinin projelerinden haberi olan var mı? Bu sene gelecek mi bir şeyler?
  9. Sepya

Hyosung Gt300R

Hyosungun 2016 yılında getireceği motorlardan birisidir. Kasası aynı Hyosung GD250Rı andırıyor hatta aynısı denebilir. Motor 300 densede aslında 275 CClik V konumda çift silindir 8 supalı bir motor bloğuna sahip. Söylenenlere göre 250lik kardeşinden 20-30 kmh daha hızlıymış. Arka tekeri 150-60...
  10. Sepya

R25 Yarış Grenajı

Şu aralar amaçsızca düşünmeye devam ederek aklıma takılan bir soruyu daha sizlerle paylaşmak istedim. R25i piste çıkaran arkadaşlar grenajı nasıl temin ediyor? Ebay vb sitelerde bulamadım. Sahibindende bir tane var o kadar. Kendileri mi yaptırıyor?
  11. Sepya

LPGli Motor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-lpg.li-motorsiklet-246264284/detay Böyle bir ilana denk gelip paylaşmak istedim,yurdumun insanı tabiri sanırım buradan ortaya çıkıyor. Aslında mantıklı bir fikir kaliteli metal bir topcase ile gizleyebilseymiş hem güvenlik açısından hem...
  12. Sepya

CC cezası

Yeni ehliyet yasası ile cc sınırlaması geldi biliyorsunuz, merak ettiğim bir şeyi sizlerle paylaşmak istedim. Diyelim ki 125 cc ehliyetimiz var atladık çapırımıza uzun yol yapalım dedik fakat motor 350 cc yolda polis durdurdu. Sadece ceza yazıp bırakır mı? Orada motoru bağlar mı? Ehliyete el...
  13. Sepya

Ehliyet Yasası

Aklımı kurcalayan bir soru var, malum parti iktidar olamazsa ehliyet yasası düyine de değişecek mi?
  14. Sepya

Custom Projesi

Beyler Baynlar merhaba, Yakın zamanda kafamı kurcalayan bir şey var "Acaba yapabilir miyim?" Diye her konuda kendime soruyorum ve bu soru motora geldiğinde bir proje aklıma geldi bu proje ne olur bilemiyor chopper olabilir, belki cross, belki bobber ama istiyorum ki ucuz yollu olsun kolay parça...
  15. Sepya

Yarışmak İstiyorum!

Öncelikle trollerin uzak durmasını istediğim bir konu olduğunu belirterek anlatmaya başlayayım, 16 yaşındayım uzun zamandır motor sporlarına ilgim var, özellikle pist yarışlarına, takip ediyorum teknik taktik öğrenmek istiyorum araştırıyorum. Yapabileceğimide düşünüyorum aslında 125 cc...
  16. Sepya

Pist Lisansı

Pist lisansına sahip olanlara bir sorum olacak. Lisans alım aşamasında bir kulübün izniyle geçmeniz gerekiyormuş bu kulüpte ne yapılıyor? Pistte mi deniyorlar? Karşılıklı konuşma mı oluyor sadece yoksa standart bir prosedür mü?
  17. Sepya

MT125

125 cc racing aşkımdan vazgeçip bu motora ilgi duymaya başladım, sormak istediğim sorular var. Bu motora sahip olup uzunyola çıkmış birileri var mı? Konforu nedir nasıldır? Uzun yol için yeterli mi? Yakıt sarfiyatı nedir? R125 in çıplak versiyonu denmişti tahminimce yakıt tüketimide benzerdir...
  18. Sepya

Custom Kawasaki Z1000

Malum sitede gördüğüm bir ilana aşık oldum, naked sevmem fakat bu motor ilgimi çekti. Bakmanızı öneririm. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2014-custom-z1000-232531902/detay
  19. Sepya

Piste Çıkmak

Şuanki sporcuların çoğu erken yaşta başlayarak güzel bir giriş yapmış motor hayatına henüz bende 16 yaşındayım ve bende bu sporla uğraşmak istiyorum. İlgimi başından beri pist çekiyor aslında. Yaşım itibariyle 125 cc düşünüyordum masraf az olur bir nebze hemde ufaktan başlamak iyi olur diye...
  20. Sepya

Aprilia Rs125 4T

Beyler Aprilia Rs125in( 4 zamanlı) modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Piste çıkabilir mi? Piyasası var mı? Alınırsa satışı kolay olur mu? Bu tür şeyleri merak ediyorum Türkçe kaynaklı pek görüş bulamadım konu açma gereksinimi duydum.

Yeni mesajlar