Arama sonuçlarınız

1. M

12 volt 5 amper yerine 12 volt 4 amper akü sorun olur mu?

Merhaba arkadaşlar, cub motorumda fabrika verisi 12 volt 5 amper akü olmalı diyor ama 12 volt 4 amper taksam sıkıntı olur mu ?
  2. M

KAPPA K42N & Kappa K35 arasındaki fark nedir ? (K42N neden daha ucuz !)

Merhaba,Etrafımdaki mağazalarda göremedim netten sipariş vereceğim inceleme şansım olmadı, 1 adet tam kapalı kask -dizlik eldiven v.s. koyacağım. aralarında litre haricinde kalitede v.s. bir fark varmı arkadaşlar. çünkü KAPPA K42N , Kappa K35ten daha ucuz ? Kappa K35 35 Litre 230 TL KAPPA K42N...
  3. M

Arada kaldım Tvs Jupiter & Dash Lx arasında kaldım yardım ?

Merhaba arkadaşlar, sağlık sorunları nedeniyle Joymax'ımı satmıştım fakat 6 ay dayanabildim artık elim ayağım titriyor desem yeridir :). bütçem yok :), karta taksitle almayı planlıyorum bu nedenle 2. el olmaz sanırım (2. eli taksitle satan olursa). Honda, Yamaha, Sym, Kymco fiyatlarına...
  4. M

Furygan afs-10 evo ve komine gk-169 titanyum hk.

bu iki eldiven arasında kaldım, kullanan bilen gören varmıdır ? yada bütcesi bu çıvarda olan ürün önerilerinizede açığım...
  5. M

Gebze-Karasu-Akçakoca-K.Ereğli-Zonguldak-Amasra rotası kamp yerleri önerisi

Arkadaşlar merhaba, allahın izniyle bayramın 1.günü öğleden soran belirttiğim rotada 2 arkadaş yol yapıcaz. bu rota üzerinde nerelerde kamp kurabiliriz. ilk gün kamp yapmayı düşündüğümüz yer k.ereğli ikinci gün amasra. bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim. ---------- Mesajlar...
  6. M

2014 Sym Joymax 250i + 5850 Km'de garantisi devam ediyor !

Sym Joymax 250i İlan: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-servis-bakimli-5850kmde,city-grip-lastik-garantisi-devam-ediyor-223248467/detay/ İlan No : 223248467
  7. M

Lifan Pony (LF100-C) Krank mili kırma problemi kronik mi ?

Merhaba, sorumu Lifan Pony (LF100-C) altında sormuştum fakat gören olmuyor sanırım bu nedenle yeni konu açıyorum. Lifan Pony (LF100-C) almak istiyorum, youtubda videolara bakarken bir "satıcı", satana kadar motoru övmüş sattıktan sonra 5 kez krank mili kırdım, verilen parayı haketmiyor demiş...

Yeni mesajlar