Arama sonuçlarınız

1. mytheron

İlk kazayı başarıyla tamamladık

Merhaba arkadaşlar, Bugün Trakya gezi dönüşümde evime 100 metre kala soldan bir aracın aynaya bakmadan dönmek isteyip 2 şeridi birden kapatmasıyla kaçacak yer bulamadan durdum ve biryere çarpmadan düştüm. Şükür kimsede birşey yok.Motorumda biraz hasar var ama çok mühim değil.Sigortadan...
  2. mytheron

Lifan KP 150 için lastik önerisi

Merhaba, yakın zamanda yeni aldığım motosikletimin orjinal lastiklerini değiştirmek istiyorum. Ölçüleri arka 120 90 17 ön 90 90 17 Sormak istediklerim sorular şöyle İstanbul şehir içinde kullanacağım ona göre kaliteli bir lastik tavsiyesi edermisiniz? İlla kendi ölçülerinde almak zorundamıyım...
  3. mytheron

İst-Giyimkent ufak bir kaza CBR250

Merhaba 22.05.2015 tarihinde aracımla giyimkent içinde ilerliyodum.300 metre Önümde sürücü adayı aracı ve onun arkasında CBR250 vardı.Motorcu abimiz sağından sollıyım dedi ama sanırım oraları tanımıyordu,toz,çakıl vs yan taraflar. Tozun havalandığını gördüm ve parketmiş aracın altına ön tekeri...
  4. mytheron

İlk motorum Lifan Kp-150

Merhaba arkadaşlar. Motosiklet konusunda tecrübem sıfır.10 yıldır İstanbul trafiğinde araba kullanıyorum,trafik çilesinden bunaldım artık.5 dakikalık mesafeyi 2 saatte almaya başlayınca canıma tak etti ve bir motor almalıyım düşüncesi yeşillendi içimde. Neyse şuydu buydu derken bir model için...

Yeni mesajlar