Arama sonuçlarınız

1. Zato

Yatırım amaçlı motosiklet tavsiyesi (d250 mi 250nk mı)

Merhabalar. Malum, motosiklet her türlü döviz ya da kıymetli madenden daha fazla değerlendi ve geçtiğimiz yıl pek çok model %100 değer kazandı. Hal böyle olunca ben de yatırım amaçlı bir motosiklet alıp, kapalı garaja koyup seçim sonrası yaz sezonunda satayım diyorum. Bütçe maks 75bin civarı. Bu...
  2. Zato

Sebebini çözemediğim çalışmama problemi hakkında yardım

Merhabalar, bir süredir dragstar 650 motosikletim çalışmıyor, eldeki verilerden hareketle sebebine dair tahmin yürütmeye çalışıyorum ama şimdiye kadar mevcut bilgi birikimim ile sebebini anlayamadım. Veriler şu şekildE: -kontak açtıktan sonra marş düğmesine bastığımda marş motorunun kuvvetli...
  3. Zato

Küresel Motosiklet Pazarı'ndan ilginç bilgiler

Merhabalar, malum son dönemde sıkça tartışılan konulardan biri de memleketteki motorlu taşıt fiyatları. Bu fiyatlara etki eden pek çok unsur var kuşkusuz, bunların başında da 0 km satış fiyatlarını doğrudan etkileyen vergiler geliyor. Bu başlık altında küresel ölçekte motosiklet satışları...
  4. Zato

3d Yazıcı ile parça üretmek - yardım talebi

Merhabalar, malum motosikletlerin bazı parçaları eskiyor, yıpranıyor vs. Bunları zamanla değiştirmek gerekiyor. Parçaları (en detay parçaya kadar) kolay bulunan marka/modeller için bu kolay bir işlem fakat aradığımız parçanın bulunmadığı ya da fahiş fiyatlara satıldığı durumlarda yapılacak bir...
  5. Zato

3 Kask karşılaştırması ve tavsiyeleriniz

Herkese selamlar, kask araştırmalarım sonucunda aşağı yukarı bütçe ve teknik özellikleri belirledim. Yukarıdaki üç benzer fiyat aralığındaki kask arasındaki tercihe ilişkin yorumlarınız nedir? Tabi bu üç kask dışında yine fullface ve benzer fiyat aralığında olmak kaydıyla farklı öneriler varsa...

Yeni mesajlar