Arama sonuçlarınız

1. shruikan

Laan, bunu gördünüz mü?

kızlara rezil olan motorcu genç
  2. shruikan

DUCATI coştu, cross motor yapıyor, Desmo450 MX

New Ducati Desmo450 MX
  3. shruikan

Arkadaşlarla bi günümüz

Arkadaşlarla gezelim falan dedik. Bi yeşillğe geldik, dolanıyoruz, o da ne bi dere çıktı, geçmesi mesele oldu. Şakir şekil yapacam derken sıçana döndü. Sonra acıktık, "ne yicez lan" derken, hazır dere de burda, balık tutalım dedik. Yayın balığı yakaladık. İsmet balıktan korkup, ağdan...
  4. shruikan

Hadi bana kask bulalım

Merhabalar, Yeni bir kask alma düşüncesindeyim. Eski kaskımı alalı 10 yılı oldu sayılır ve 2 de kaza gördü. Kafa şeklim intermediate oval, önceki kaskım Shoei NXR. NXR kafama kalıptan çıkmış gibi oturuyor. NXR 2 çıkmış, radikal bi değişikliğe gitmemişler, muhtemelen o da kafama tam olur; lakin...
  5. shruikan

Ducati'nin tek silindir motoru...

6. shruikan

"MT 07 mi yoksa bu mu?"

1-2 belki 3 sefer tarafıma, motosiklet meraklısı cevval genç kardeşlerimiz tarafından yöneltilen bir sorudur konu başlığı. Belki bilirsiniz belki bilmezsiniz, konusunu açıp sizle de paylaşmıştım, Mayıs başında bi KTM 890 Duke R aldım. Öyle pek piyasa motoru olmadığından insanlar da bilmiyor ve...
  7. shruikan

Bot konusunda yardım lazım..

Merhabalar, Shima Exo Vented Üstte linkteki botu satın aldım geçen hafta, yeni teslim aldım. Evde bi giydim, denedim. Ayağıma tam oldu. Sıkma, boğma, vurma gibi bi olumsuzluk yok. Yazlık ve de tipi de hoşuma gittiğinden bunu aldım. Aklımı kurcalayan kısım korumalar; normal bir ayakkabının 2-3...
  8. shruikan

Yeni motosiklet aldım, 890 Duke R

Evvet, 3 hafta evvel başlayan girişimlerim sonunda bugün motoru teslim aldım. Şimdi, motor hakikaten gücünü, hacmini hiç belli etmiyor; 125'lik desem yerler yani. Sele biraz sert tarafta, hiç kaymıyor ve öne-geriye oldukça uzun; paketi büyük olanlar sever. Manevra yaparken düşünüyorum...
  9. shruikan

Yamaha MT09 vs KTM 890 Duke

Merhabalar, Ben motoru bi değiştireyim diyorum, şu an 2012 690 duke var, aklımdaki modeller ise başlıktaki gibi 890 Duke ve MT09; gönül superduke isterdi de o kadar para çıkmaz. Güçleri, ağırlıkları neredeyse birebir aynı. MT'nin gidon BMX bisikletlere benziyor, hiç sevmedim; Duke de pahalı...
  10. shruikan

Düğünde oynayanlar...

böyle dans görmedim
  11. shruikan

Büyük hacimden küçük hacime geçince...

Çok olmuyor, Duke 690 aldım geçenlerde. Birkaç yüz km bindim. Halihazırda da Duke 390 vardı, hala duruyor. Yenisini alalı beri 390'a hiç binmemiştim hatta otoparkta üzerindeki brandayı bile kaldırmamıştım. "Bayağıdır binmiyorum, az bineyim, durduğu yerde çürümeye durmasın." dedim; demez...
  12. shruikan

Bolu-Yalova Güzergahında Balans Yaptırılacak Yer Var mı?

Motoru aldım, daha yaşadığım yere getirmedim. önümüzdeki hafta sonu getireceğim; fakat nerde balans yaptırıcam ben? İstanbul demeyin, yolumu çok uzatıyor. Bolu, Sakarya, Düzce, Yalova; bu dört şehirden herhangi birinde varsa çok iyi olur. var mı bildiğiniz bir yer?
  13. shruikan

Duke 390'dan sonra 690 nasıl olur?

Merhabalar, Geçen yıl Duke 390 aldım, 2013 model, ilk motorum. Birkaç bin km bindim, kaza da yaptım; ama kazayı beceriksizlikten yapmadım, seyir halindeyken uyukladım falan filan... Ben motoru yüksek devirlerde kullanmam, ulaşım amaçlı da kullanmam. Kendim öğretmenim, okul sonrası veya hafta...
  14. shruikan

Gördüğüm en komik kaza videosu

15. shruikan

Soğuğa, esintiye ilâç mont tavsiyesi

Eski, açılmış konulara biraz göz gezdirdim, güncel ürünlerden bahsedilmiyor keza pek cevap veren de olmuyor. Kışlık bir mont alma düşüncesindeyim. Aklımda şu var: http://www.motoin.de/Clothing/Jackets/Textilejackets/Dainese-laguna-Seca-D-Dry-textile-jacket::30469.html Yağmurla falan işim yok...
  16. shruikan

Vizör konusunda yardım?

Merhabalar, Yeni vizör almam lazım kaskıma. Bir şeffaf bir de siyah renk vizörüm vardı; ama kazada ikisi de hasar gördü. Seçeneklerim: 1: "Aynalı vizör" diye tabir edilen bir vizör... Bunlar dışarıdan çok güzel görünüyor; ama güneş ışığına karşı bir siyah vizör kadar etkili ve koruyucu mudur...
  17. shruikan

hgs, ogs, kgs bilimum zerzavat hakkında kısa-öz bilgi lazım

karayolları sayfasına baktım, bi şey anlamadım. forumda benzer bi konu buldum; ama verilen bilgiler 3-4 yıl öncesine ait; gişeler birbirine mi dönüşmüşmüş ne, ondan da bi şey anlamadım. benim yakın bi zamanda uzun yol maceram olacak (kilis-bolu-bursa; ara durakların neresi olacağı belli değil...
  18. shruikan

Barkın'dan çekiliş! Saldırın!

19. shruikan

Kuşa çarptım galiba?

Bugün öyle aheste aheste dolanırken, hızım 50-60 civarı çevre yolundayım, serçe miydi kırlangıç mıydı çözemedim, bi garibana çarptım. Ben yolumda dümdüz giderken şak diye önüme kırdı; yetmezmiş gibi bi de ters yönden geliyodu. Bi an panikledim, çektim kenara; ama arkada yolda bi şey göremedim...
  20. shruikan

Çömez motorcunun motosiklet bakımı?

Şimdi bende bi 390 var. Mümkün mertebe kaliteli ürünlerle bakımını yapmak istiyorum. Hali hazırda, zincir için temizlerken Motul C1 yağlarken C2+ kullanıyorum. Jant temizliği için WD 40 kullanıyorum, cillop gibi pırıl pırıl çıkıyor; Motul'ün de jant temizleyicisi varmış yeni gördüm. Gene şasi...

Yeni mesajlar