Arama sonuçlarınız

1. I

Tecrübesi Olanlar Yardım Edebilir Mi?

Öncelikle herkese selamlar, dün yani 19 temmuz da cbf 150 motosikletim ile ana caddede seyir ederken karşı istikametten gelen araç aniden sola dönüp sokak içerisine girmek istedi ve mesafe kısa olduğumdan duramadım ve kendi şeridim üzerimde araca çarptım, çok şükür bende birşey yok sadece farım...
  2. I

Yeni ruhsat plaka için randevu

Herkese merhaba keyifli forumlar. Sıfır kilometre cbf150 aldım. Bugünde randevumu alırım ilerleyen tarihlerde plaka ruhsatımı çıkarırım diye düşünüyordum fakat randevum olmadığı halde (sorgulamadada çıkmıyor) randevunuzu iptal edin diyor. Daha önceden böyle birşey yaşadınız mı? Nasıl çözüm...
  3. I

motorsiklet seçimi

merhabalar mt ailese, aklimda birkaç soru var sizlerede danışmak istedim. Öncelikle ekipmanımı A2 ehliyetimi aldım sıra motorsiklet seçimine geldi. 7000 TL civarı bütçem var, chopper ve scooter tarzı haricinde motorsiklet bakıyorum. Bu arada boyum 185 ve 96 kiloyum. Altımda kaybolmayacak bir...
  4. I

tüm aileye selamlar

Merhabalar ben İstanbul dan İsmet Öksüz 23 yaşındayım.MT ailesini uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum. Sonunda üye oldum. Önce ekipmanları sonra A2 ehliyetimi aldım sıra kısmetse motorsiklette