Arama sonuçlarınız

1. _chaotic_

susam sokagi

eyy ebeveynler ve kendini ebeveyn hissedenler! biliyorsunuz susam sokagi bilimsel bir calisma. aslen okul oncesi egitime erisimi kisitli kitle icin cocuklarin egitimine katkida bulunmak icin tasarlanmis ve tasariminda sosyologlar, pedagoglar, ve egitim uzmanlarinin da bulundugu pozitif...
  2. _chaotic_

Cumhuriyetimizin 95. Yili

Kutlu olsun. Yikilan bir devletin kullerinden yeni bir cumhuriyetin doğduğu gün.
  3. _chaotic_

CTS Bean Bag

aradım bulamadım, şu fişeği türkiye'de bulabileceğim bir yer var mı? Super-Sock Bean Bag
  4. _chaotic_

Bmw - Ilk otonom motosiklet

https://youtu.be/VaZlTsoj0Hc Adamlar Motosiklet güvenliğini arttırmak amacıyla tehlikeli durumlarda sürüşe müdahale edecek sistem geliştirmeye çalışırken bu çıkmış ortaya. Içim buruk bir şekilde izledim..
  5. _chaotic_

Ejder suyu ne ki?

Resepsiyon menüsü 30 Ağustos resepsiyonunda yenenler, içilenler: Ejder suyu, starex meyvesi eşliğinde aloevera, zencefilli somonlu suşi ulan o kadar yer gördük, bir Allah'ın kulu da çıkıp al birader ejder suyu iç buz gibi, yarasın demedi. zaten starex'i de hyundai'nin bir modeli sanıyordum...
  6. _chaotic_

Türk Telekom bankalara devroldu

hikaye oldukça basit aslında. detayları şu linkte bulabilirsiniz: hortum ya seydi
  7. _chaotic_

Fadıl strikes back!

Bu fadıl geri dönmüş ya la? En son 2400 yilla yargılanıyordu, yine gazetelere ilan vermis, tatil satıyormuş yine ahaha :) Henüz fadila dolandirilmamis cahil cuhela vatandaşlarımız bu fırsatı kaçırmayın fadıl ayağınıza geldi ahahaha:)
  8. _chaotic_

Kenan Sofuoğlu: yarış out, milletvekilliği in

Kenan sofuoglu da meşaji almış, akp den aday olmak için jübilesini yapıyormuş. Ben yakistirdim birbirlerine şahsen. Hayırlı olsun ne diyelim.. Kaynak:
  9. _chaotic_

Ekonomik çöküşe dogru

S&P yine not düşürdü. Amerikan faizlerinin 3 e çıkmasıyla beraber yabancılar da piyasadan çıkışi hızlandırdı. Türk şirketler bile yavaş yavaş ülke dışına varlık kandırıyorlar (ülker ve doğuş gibi). Bugün dövizin yukarı hareketi hizlanabilir. Fakat sorun bu değil. Sorun su: bizim yaşayacağımiz...
  10. _chaotic_

Zeytinyağıyla bile çalışan Özel Kuvvetler motosikleti

Kaynak: Amerikan özel kuvvetleri için yapılan özel motosikletler: Birleşik devletler ordusunun özel kuvvetleri için düşündüğü özel motosikletler için iki aday varmış. İkisi de hibrid olan bu aletler hem lityum-ion pillerle hem de çeşitli yakıtlarla çalışıyor. Hatta bu yakıtlar propan ve hatta...
  11. _chaotic_

Amazon Türkiye

Mart ayında amazon türkiye faliyetine başlıyormuş. Kendi kargosunu da kendi haledecekmiş. Bu adamların müşteri hizmetleri müthiş. umarım aynı standartı koruyabilirler Kaynak
  12. _chaotic_

goldwing-imsi vfr1200

üst edit: özür dilerim, konu daha önce açılmış, görmeyip tekrar açmışım. mod arkadaşlar silebilir mi acaba? pazartesi sabah neşesi olsun bize, ekşi'de gördüm ilanı sizinle paylaşmak istedim: bu ilanı okurken lütfen su, çay vs. içmeyiniz, sağa sola püskürtmayiniz benim gibi..
  13. _chaotic_

Al sana scooter

Daha önce açıldı mi bilmiyorum, çok eğlenceli geldi. Karting pisti gibi de duruyor ama scooterci abi fenaymis. :) https://m.youtube.com/watch?v=EFjakgypqSs
  14. _chaotic_

ducati yi neden biz almayalım

evet böyle birş ey var. biliyorsunuz vw, emisyon skandalından dolayı çok yüksek ceza yiyince, temel işlerine yoğunlaşmak ve ek finansal kaynak yaratmak için bünyesindeki bazı markaları elden çıkartma kararı aldı. ilk adımı ducati ile attı. yaz başından beri ducati satılık. vw istediği fiyat 1.5...
  15. _chaotic_

izmit'te krom folyo kaplama hk.

merhaba, izmit'te yada yakın bölgede ön, arka çamurluk ve depoyu krom kırmızı folyo kaplatmak istiyorum. Bunları söküp de götürebilirim. bu işi düzgün yapan bir yer bilen var mı acaba? hiç yoksa istanbul da olur ama izmit tercih sebebi tabi :) istediğim renk aşağı yukarı şu şekilde: not...
  16. _chaotic_

kocaeli değirmendere'den merhaba

merhaba, adım Ali, Kocaeli değirmendere de oturuyorum, mühendisim, herkese saygılar sunuyorum. edit: 2015 ekim ayından beri motosiklet kullanıyorum, forumu takip ederdim, üye olmanın zamanı geldi dedim bastım tuşa

Yeni mesajlar