Arama sonuçlarınız

1. skullz

Akü tavsiyesi

Arkadaşlar selam akü konusunda yardımınıza ihtiyacım var joyride 200'ün aküsü bitti şarj ettim ama ertesi gün tamamen bitti. Yeni bir akü almak artık mecburi ama birkaç yere sordum fiyatlar yuasa marka 550 tl gibi. Ancak bu ücret bana biraz fazla, acaba daha düşük ücretli olup şunu...
  2. skullz

vespa sahiplerin dikkatine / hırsızlık içerir.

nişantaşı ve taraflarında oturan, vespa sahibi olan arkadaşlarımın belirttiği üzere hepsinin ön camları çalınmaya başlanmış, hatta bir gece avrupa yakasında kalan arkadaşın sabahında camını uçurmuşlar. Camlar bulunmuyor mu, fiyatından mıdır nedir ama yavaş yavaş yayılıyor sanırım bu durum...
  3. skullz

ps4 tamiri nerede yaptırılır?

Arkadaşlar, muhtemelen optik okuyucusu sizlere ömür. CD çıkartıyor kafasına göre, okumuyor vb. kadiköy tarafında ps4 tamiri yapan var mı biliyor musunuz?
  4. skullz

HGS hatası ve hergün gelmeye baslayan cezalar / yardım

Arkadaşlar Merhaba, Artık neredeyse hergün ceza gelmeye başladığı için beni telaşlandıran bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 2017 yazında HGS'ye 20,30,50 tl gibi yüklemeler yapıyordum akabinde 1 hafta içinde bitiyordu, kontrol ettiğimde 7 TL üzerinden ücretlendirildiğimi gördüm, bu onuda...
  5. skullz

anahtar vs zincir kilit T_T

arkadaşlar selam, önceki başlıklarda aramalar yaptım ama biraz eski tarihli zincir konularına rastladım, malum 1 sene de bile yeni model ve teknloji içeren ürünler çıkabiliyor. Şöyle bir sıkıntım var, 2 defa zincir kilidim anahtarı çıkmadı içinden, bugunki yagmurda fena bir şekilde de beni...
  6. skullz

sym jyride 200 i evo için topcase önerileri?

arkadaşlar merhaba, 2 adet sorum olacak, >2015 model joyride için tavsiye edeceğiniz topcase modellerini öğrenebilirmiyim? (tek kask için). Türkiye için sym'in orjinal çantasını göremedim. > topcase kullanımında yer kaybı oluyor mu ve artçı buna sırtını yaslayabilir mi? çok teşekkürler ettim :)
  7. skullz

kombi dolandırıcılarına dikkat edin!!

Arkadaşlar merhaba, Eşimin cep telefonuna kombimizin bakım tarihinin geldiğini söyleyen bir arama yapılmış, Arayan kişi de bir bayanmış, eşim bu konularda çok sorgucu olduğu ve kurumsal firmaların bilmesi gereken soruları sorduğu için telefonun ucundaki dolandırıcı da saçma bir bahane ile...

Yeni mesajlar