Arama sonuçlarınız

1. svgblg

ACİL - BUGUN ÇALINAN PCX 125 34 LC 2165

Arkadaşlar Sol yanlarda çizik var. Üsküdar Zeynep Kamil den bu gece çalındı. Pcx 125 2014 model Plaka 34 LC 2165. Nolur yayın arkadaşlar karakola gidiyorum şuan. Görenler Faceden haber versin lütfen. 05442046100
  2. svgblg

SOSYAL SORUMLULUK PROJESI-KORUNCUK

Merhaba, Yaklaşık 1 yıldır koşuyorum ve bu beni en heyecanlandıran koşu. Çünkü bu kez ‘Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı -Koruncuk ‘ için koşacağım! Koşacağız ! İstanbul Avrasya Marotonu’nda adımlarım sayenizde anlam kazanacak. Birlikte korunmaya muhtaç çoçuklarımızın geleceğine ışık...
  3. svgblg

MOTOSİKLETİME TEKME ! ? ! ( BİR İÇ DÖKMEDİR - BİLGİ -SORU İÇERMEZ)

Selam arkadaşlar dün akşam beni deli eden bir durumu paylaşmak istedim. İçimde kaldıda :) Üsküdar'da oturup Mecidiyeköy^'de çalışan bir pcx kullanıcısıyım, aktif istanbul içinde motor kullanan biri olarak istanbul mahlukatlarıyla hergün trafikte bende denk geliyorum normal hayatımın aksine...
  4. svgblg

18-27 Eylül İstanbul - Aydın - İstanbul

Selamlar, 18 eylül iş çıkışı yola çıkıp Akşamında Karacabey(Bursa)' da konaklayıp aydına gitmek istiyorum.Dönüşte 27 tek günde dönmek istiyorum. Şuana kadar tek şehir dışı tecrübem ramazan bayramında trakya 3 günde 750 km oldu. 3güne yaydığım için sorun çıkmadı keyifle yolculuk yaptım fakat son...
  5. svgblg

Acil video çekiciler Aranıyor

Başlık çekici olsun dedim bu saatte bu kadar oldu. Son günlerde video çekimleri baya arttı malum bende fırsattan istifade Burda da konu açayım dedim. Sizden çok güzel sonuçlar çıkaracağınıza inandığım bişey isteyeceğim. Kanser hastası bir arkadaşım var ve yine kanser hastası bir kız arkadası...
  6. svgblg

Bayram gezisi-Trakyayı bilenler bi bakabilir mi ?

Selamlar, Arefe günü öğlene kadar çalışıyorum. Ve bayramın 2. gün öğleden sonra uzunköprüde olmam gerekiyor. Ve pazar akşam istanbulda olmam gerekiyor.İstanbul-Uzunköprü-İstanbul arası bayramı deniz ile değerlendirmek istiyorum. Önerebileceğiniz denizi güzel, yolu aşırı uzatmayan bir rota...
  7. svgblg

TAVSİYE

Merhabalar, Ekim 2014 ten bu yana asya nostalji 125 kullanıyorum ilk motorum ve toplam 4000 km yapmışım. Motosikletimi değiştirmek istiyorum ve pekte bilgim yok açıkçası. Sizlerin tecrübe ve bilgilerinden yararlanmam lazım :) Vitesli motosikleri seviyorum ama motosikletin bende bir tutkuya...

Yeni mesajlar