Arama sonuçlarınız

1. Alpbatur

Euro 5 plus uygulaması uzatılmış.😀

Euro 5 plus a geçiş süresi uzatılmış 😀 Kampanya bekleyenlere, araçlarına plaka takan bayilere yeniyılın ilk sürprizini yaptılar...
  2. Alpbatur

Suzuki avensis 125

Arkadaşlar merhaba 109000 TL ye 12 taksit almak mantıklı mı? Kullanıp deneyimleyen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Alternatif önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Bana bu fiyata baya cazip geldi. Daha önce hiç scooter kullanmadım.
  3. Alpbatur

Royal Enfield Himalayan

Az önce videoda izledim fuara özel 299 bin TL ye satılıyormuş. Fiyatı çok iddialı geldi yeni motor düşünenler için bu fiyata baya cazip görünüyor...
  4. Alpbatur

Saniye de kaç metre giderim

Az önce kazalar ile ilgili başlık açıldığı için bu konuyu açmak istedim. Birçok motosiklete yeni başlayan yada uzun süredir kullandığı halde bu konuyu düşünmemiş arkadaşlar için, motosiklet ile ilgili hız algımızı hepimizin gözden geçirmesi gerek. Yani yavaş kullanıyorum dediğiniz hızlar daki...
  5. Alpbatur

Arkadaşlar bir akıl verin...

Arkadaşlar mrb. Bir buçuk yıldır kullandığım Tracer'ımı sattım. Şimdi 550-600 bandında motorlara bakıyorum. Almak istediğim motor tabiki GS ancak bu fiyatlara 4-5 yaşında ikinci eller var. Birde sıfır tiger GT Explorer ve KTM 1290. Gönlüm GS derken mantığım sıfır tiger demekte. KTM aslında çok...
  6. Alpbatur

Online satışa geçiliyor....

Bayilerin haksız kar koymaları üzerini birçok marka arabalarda online satışa geçiyormuş. Darısı motosiklet firmalarının başına.:)
  7. Alpbatur

Ariic marka duyan varmı....

https://youtu.be/GLkK8PpX3AY Baya şekilli görünüyor. Tabi 150 bin lira ile piyasada yer alabilir mi ? Meçhul
  8. Alpbatur

Yamaha suskunuğunu bozmuş....

Hayret kimse paylaşmamış sağlam zam gelmiş motorlara....
  9. Alpbatur

Tiger sport 660 lar gelmeye başlamış

Bekleyenlerin gözüaydın tecrübelerini bekleriz...
  10. Alpbatur

İnanılır gibi değil....Milletce cinnet geçiriyoruz.

Siz olsanız ne yapardınız. Benim bu millete olan inancım kalmadı artık. https://youtu.be/P8gP-9pjDy8
  11. Alpbatur

Yamaha 2020 mayıs fiyat güncellemesi

Zamlar artık 10 bin 10 bin geliyor Allah sonumuzu hayır etsin Tenere 700 84700 TL Tracer 700 75500 TL R25 38700 TL olmuş hayırlı uğurlu olsun....
  12. Alpbatur

Fikirlerinize ihtiyacım var!!

Sevgili arkadaşlar yakın zamanda Tracer 700 motorumu sattım ve şimdi yeni bir motor alma düşüncem var. Bütçemin 70 civarı olduğunu düşünürsek; 2015-17 F800 GS ile 2018 ve üzeri Africa düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz yada bu bütçeye uygun önereceğiniz farklı bir model olurmu? şimdiden...
  13. Alpbatur

Yeni V-STROM 1050 nin fiyatı ne olur sizce?????

Arkadaşlar fuar yaklaşıyor suzukinin yeni modelini göreceğiz büyük ihtimalle ki ben bayıldım tasarımına vs. sizce lansman fiyatı ne olur bir öngörünüz varmı?
  14. Alpbatur

Alarmlı Disk Kilidi Önerisi.....

Arkadaşlar alarmlı bir disk kilidi almak istiyorum Abus iyi ancak biraz tuzlu onun dışında kaliteli güvenli önerebileceğiniz bir ürün varmı yoksa direk Abus mu alayım yardımcı olursanız sevinirim.....
  15. Alpbatur

CRF 250 Rally için arka çanta ne önerirsiniz...

Arkadaşlar yeni aldığım CRF250 rally motoruma topcase almayı düşünüyorum. Maxem sl45 modelinin fiyatı gayet uygun görünüyor. Sizce maxem nasıldır daha önce kullanan varmı birde 45 lt bu motora büyükmü kaçar yardımcı olursanız sevinirim....

Yeni mesajlar