Arama sonuçlarınız

1. A

Avrupa da Motosikletler İcin Guncel Vinyet Bilgisi

2 hafta sonra Yunanistan, Makedonya, Sırbistan, Hırvatistan, Slovenya, İtalya, Avusturya, Cekya, Macaristan,Romanya, Bulgaristan seklinde bir rota yapacagim. Ulkeler yillara gore, otoban giselerinde odeme vinyet, sadece e vinyet odeme gibi değişen sistemleri kullanıyor. Bazı ülkeler...
  2. A

Yunanistan Gezisiden Notlar

Arkadaşımla kurban bayramından sonra iki hafta sürecek Yunanistan turu planladık ancak ailevi nedenlerden dolayı gelemeyince gidip gitmemek arasında kalmıştım. Ama bu geziye gitmeyi çok istediğim için tura tek başına çıkmaya karar verdim. Samsundan 10 Temmuzda yola çıktım ipsalaya kadar 1000...
  3. A

Yunanistan Gezisi Tür Arkadaşı

Selamlar arkadaşlar Iki arkadaş bayramdan sonra iki hafta sürecek Yunanistan gezisi planladık. Ancak arkadaşım ailevi sebeplerden dolayı gelemiyor. Bende baya heveslendim hazırlık yaptım gitmek için ancak tek gitmek istemiyorum. Bana eşlik edecek veya bu rotaya gidecek bir ekip varsa tanışmak...
  4. A

Motosikletle Atina'dan adaları gezerek Türkiyeye gelmek

Selamlar arkadaşlar. Geçen yaz motosikletle birkaç günlük Yunanistan tur planım vardı ama bazı işlerimden dolayı bu yaza bıraktım. İstanbul Gümülçine Thasos adası Selanik üzerinden bir haftalık bir tur yapma planım vardı Sonra neden Atinaya kadar inip adaları gezerek Türkiyeye (Bodrum, Marmaris...
  5. A

Yunanistan Gezi Rotası ve Kamp

Merhabalar Bu yaz Ege ve Karadeniz gezilerinden sonra boş zamanım varken birde Yunanistan gezisi yapmak istiyorum. Yunanistanı daha önce gezmiş arkadaşlar kamplı seyahat yapacağımı göz önüne alarak benimle rota paylaşabilirse memnun olurum
  6. A

Karadeniz Yaylalarını Bilenler Yardım

Selamlar. Karadeniz yaylalarını şehirlere sadece benzin almak için gireceğim bir rotayla kamp yaparak gezmek istiyorum. Motosikletim suzuki vstrom dl650. Ağır ve bana göre yüksek bir motor. Kamp malzemeleri de olunca haliyle iyice ağır oluyor. Bu sebeple gezinin işkence olmaması için bu rotayı...
  7. A

Yokuş Aşağı Dar ve Bozuk Yolda U Dönüşü

Evet arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi bu durumda yalnız isem çaresiz kalıyorum. Motorum suzuki v strom dl 650 168 boy ve 68 kiloyum yani pek iri ve güçlü biri değilim. Ben özellikle yaylaları dolaşmayı ve kamp yapmayı seviyorum haliyle 220 kg olan motor dolu depo ve kamp ekipmanları...
  8. A

Kask içi kablosuz kulaklık kullananlar

Merhaba arkadaşlar. Ben genelde motosikleti ulaşım değil keyif aracı olarak kullanıyorum. Şehiriçi çok fazla kullanmıyorum. Genelde tatil günleri yakın şehirlere sürüyorum. Uzun tatillerde ise turlara çıkıyorum. Bu sürüşler müziksiz olmuyor o sebeple çoğu zaman kablolu kulaklık kullandım ama...
  9. A

Hyosung GV250 almak mantıklı mı?

Herkese selam İmzamdaki motosiklet olan Hyosung GTR 250 mi sattım ve artık uzun gezilerde daha rahat edeceğim ve keyif alabileceğim bir cruiser motora geçmeyi istiyorum. 250 cc kategorisinde çinli olmayan tek cruiser motor Hyosung GV250. Daelim Daystarın malzeme kalitesini çok iyi bulmadım ve...
  10. A

Yıl içinde en fazla kaç araç alınır, satılır?

Evet arkadaşlar bu konuda çeşitli rakamlar var. Kimi 3 kimi 5 diyor, daha fazlası kaçak galericilik olarak değerlendirilip vergi ceza işlemi uygulanıyormuş. Ben ilk motoru 2015 şubatta çinli bir racingle başladım biraz öğrenince daha iyi bir racing aldım. Bu arada çocuğum olduğu için aracımı...
  11. A

Öğretmenden Temiz Garaj Motoru RKS Titanic 150

Öğretmenden Temiz Garaj Motoru RKS Titanic 150 (Satıldı...) Motosikletim Ağustos 2014 trafiğe çıkışlı 5500 km dedir. Herhangi bir kazası yoktur. Temiz kullanılmıştır. Kapalı garajı vardır. Bakımları yapılmış olup 2017 Ağustosa kadar vizesi vardır. Zincir dişli boyutu değişme, bastırma...
  12. A

Sırt Çantaları Hakkında

Herkese selam İkinci el aldığım motorumda sahibi daha önce topcase ile bagaj ihtiyacını karşılamış. Ancak ben motora topcase yakıştıramadığım için onu söktüm. 1 ay boyunca, ehliyetim olmadığı için mahalle aralarında sürekli fıtı fıtı dolaştım durdum. O sebeple bagaj ihtiyacı hissetmedim. Bu...
  13. A

Samsundan Selamlar

İstanbulda 6 yıl öğretmenlik görevinden sonra bu şehrin keşmekeşinden kurtulur kurtulmaz arabayı hanıma devredip kendime başlangıç motoru bir Rks 150 alarak 2 tekere geçtim. Kimisi 30 yaş sendromu desede :) 4 tekerden daha zevkli olduğunu binen bilir. Karadeniz gezileri için Yaz aylarını iple...

Yeni mesajlar