Arama sonuçlarınız

1. D

CUP MOTOR YARDIM

YUKI 130 16 CUP MOTORSİKLETİM VAR. MOTORU TUTAN ŞASE KULAKLARI KIRILDI. BİR KAYNAKÇIDA KAYNAK YAPTIRDIM. SANIRIM 1 YADA 1,5 CM MOTOR YANLIŞ YERDE ZİNCİR TARAFINA DOĞRU. ARKA DİŞLİ İLE ÖN DİŞLİ AYNI HİZADA OLMASI MI LAZIM? 1,5 CM KAYMA SORUN ÇIKARIR MI? MOTORUN YAN DURDUĞUNU FARKEDİYORUM.PİSTON...
  2. D

YUKİ 130-16 YILDIZ CUP YARDIM

1. MOTORSİKLET AŞIRI TİTREME YAPIYOR KIRILAN DÖKÜLEN VİDANIN HADDİ HESABI YOK. 2. TİTREMEDEN DOLAYI BUÇLARA BAĞLANAN BÖLÜM SİLİNDİRDEN AYRILDI. MOTORU TUTAN KULAKLARIN 4 TANESİ KOPTU. MOTOR U SADECE DIŞ GRANAJ VİDALARI TUTUYORDU. 3. EGZOS U TUTAN MOTOR A BAĞLANTI KAMASI KIRILDI İÇİNDE KALDI...
  3. D

Yardım Scooterler Kaç Akü ye kaç Volt Verir. Akü yü şarj eder.

3 Tane akü değiştirdim. Yeni aldığım akü lerde ölüyor. Akü ye gelen Volt u bi ara ölçtüm 12.80 civarında son gaz verdiğimde 13.18 i geçmiyor. Nerede problem olduğuna anlam veremedim. Gidiyorum tamirciy akü ölmüş diyor 3 ay da bir akü çöp e atıyorum.
  4. D

50cc Cin Malı Scooter Bir Ton Sorun

S.a arkadaşlar Hond marka Baotionn 50cc bi scooterim var. Çok sevdiğim için satmak istemiyorum fakat adam gibi ustaya rasgelemediğim için sıkıntılarını bir türlü çözemedim. 1- Debriyaj Kutusundan ses gelmekteydi tahrik setini değiştirdim bu ses gitti,fakat takarken neyi yanlış yaptığımı...

Yeni mesajlar