Arama sonuçlarınız

1. M

bajaj boxer mı, yamaha ybr 125 esd mi ?

Merhaba arkadaşlar. Evet biliyorum bu ve benzeri topicler yüzlerce kez açıldı. Ve evet biliyorum, google'den karşılaştırma yapabilirim. Fakat burada kullanan ile google'da ki kağıt üzerinde veriler bir olmuyor malesef. Ve son kez diyorum ki bajaj'ın ve ybr'nin sayfasını didik didik ettim fakat...
  2. M

forumda ki Ahmet Kaya'cılar

merhaba. Ahmet kaya dinleyen dostlar, nerelerdesiniz, bir sarılayım sizlere. :cherry: 21'inci yüzyılın ilk çeyreğindeyiz ve 21. Yüzyıldan anladığım tek şey, şarkılarının betbat ötesi olduğu. Nerede 70'ler,80'ler,90'lar ve o yılların muhteşem şarkı ve şarkıcıları...
  3. M

sorun-çözüm

öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar. bu başlığı yararlı olabilir diye açtım. Kendi bilgi ve tecrübelerime dayanarak, sorun-çözüm anlatımı yapacağım. Yanlış anlattığım ya da eksik anlattığım bir yer olursa doğrusunu açıklamak kaydıyla eleştiri yapabilirsiniz. 1) ateşleme sorunları...
  4. M

refleks önemlidir usta

http://www.mynet.com/video/motorluaraclar/kazayla-burun-buruna-gelen-motorcu-2022966/ bu videoyu sanırsam çoğunuz görmüşsünüzdür. Görmeyenler için paylaştım. Eğer böyle bir olay yaşayacak olsam ve sonunda da bu arkadaş gibi sıyrıksız atlatsam, sağa çeker ve deli gibi gülmeye başlardım. yanlış...
  5. M

yeni başlayanlar ve başladığı günü hatırlayanlar

Merhaba arkadaşlar. Bilirsiniz o ilk motoru almaya gideceğiniz gün,heyecan doruktadır, hayaller gerçekleşmek üzeredir ve gece hiç bir şekilde uyku tutmaz. Ben kendi maceramı ve diğer birkaç arkadaşın macerasınk biliyorum. Fakat sizin maceralarınızı da merak ediyorum. Hem yalnızca ben değil yeni...
  6. M

Hangisi daha mantıklıdır?

Merhaba arkadaşlar. Sizce 2006 model honda cbf 150, 2006 model yamaha ybr 125 almak mı daha mantıklı? Yoksa, 2013 ya da 2014 model bir çin malı motosiklet almak mı ? cevabınızı elbette tahmin ediyorum. Bu başlığı "şey motosiklet alacağımda yardımcı olurmusunuz" demek için açmadım. Hani şu 100...
  7. M

forumun eskileri bekliyorum sizleri (kafiyeli oldu ya la)

Merhaba dostlar, Ben bu forumda yeniyim. (01.01.2015) Önceleri çok takip ediyordum ve çok eğleniyordum. Ne olduysa üye olduktan sonra oldu. (Yada bana öyle geldi.) Mesela bu bölüm adı üstünde "moto sohbet) yani 2 teker üzerindeki maceralarınızı anlatabileceğiniz bir bölüm. Ancak herkes...
  8. M

Barkın Bayoğlu

Merhaba, Bir yılı aşkındır Barkın abinin takipçisiyim. Önce ona yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum. (Her ne kadar haberi olmayacaksa da.) Ancak bunu belirtme gereği duydum. Yani, barkın abiyi seviyorum ve bazı şeyler canımı sıktı. Onları sizinle paylaşma gereği duydum. İlk sırada...
  9. M

biraz da gülelim!

Merhaba, Mt'nin değerli üyeleri. Motosiklette ekipmanlar kadar önemli olan bir diğer şeyi açıklıyorum "GUSÜL ABDESTİ"! unutursanız; http://www.youtube.com/watch?v=p5W2iSbNcQo bir diğer husus alkollü motosiklet kullanmamak. Oldu da kullandınız ; http://www.youtube.com/watch?v=UDtyNY0I2bg...
  10. M

bajaj boxer yardım.

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir motosiklet alma çabasındayım. Ybr cbf mr vulture derken; bajaj boxer'la karşılaştım. Diğer motosikletleri almama sebebim ise; ybr ve cbf, en az 10 yıllık motosikletten bahsediyoruz. En az 60.000 km yani. Mutlaka kaza yapmıştır, en azından olduğu yerde devrilmiştir...
  11. M

yeni motosiklet kullanıcıları için pratik çözümler

Merhaba arkadaşlar. Şuan bu yazıyı okuyorsanız ya yeni başlamış , ya yeni başlayacak, ya da öğrenmeyi seven bir kişisinizdir... neyse şimdi size kendi tecrübelerim ve araştırmalarım sonucu edindiğim bilgileri aktaracağım. (Anlatılanları bir sitede yahut mt'de görmüş olabilirsiniz. Sonuçta hepsi...
  12. M

MOTOSİKLETÇİLER ADINA BİR PROJE

Arkadaşlar merhaba , Öncelikle bir fikrim var ve hikayesini anlatıp fikrimi paylaşacağım. Ben, hepiniz gibi motosiklete gönül vermiş fakat olası kazalarda tatlı canından olmamak için bu 'şeytan işi' makineye hep temkinli yaklaşmış bir vatandaşım. Dün gece yine bu aletle ilgili videolar izlerken...
  13. M

'ilk motosiklet' konusunda yardım

Merhaba,aranıza yeni katılıyorum. Forumu 1 aydır takip ediyorum. Ve o diğer kaba ve edepsiz insanların olmaması sebebiyle foruma katılma gereği duydum.İlk motosikletim olacağı için sizlerden vitesli ve debriyajlı commuter tarzdabir motosiklet önerisi istiyorum. Fiyatı 2500 tlyi geçmeyecek ve...

Yeni mesajlar