Arama sonuçlarınız

1. malumbiri

Bimde satılmış olan motosiklet modellerine sele altı egzoz / naked

Motorum arızalandığı için kullanamıyorum bir kaç gündür, evde uğraş bişeyler aradım. Bende bunları yaptım:cherry: Plakalık iptali ve sele altı egzoz :D Suziki güzel olmadı evet :mrgreen: Bunlar da naked modelleri biraz stunt tarzına kaçtı :cherry: Bir de basmayı denedim (apaçi...
  2. malumbiri

Egzoz cezası

arkadaşlar dün sivil polis çevirdi egzoza baktı açık egzoz var üstünde ceza yazmam lazım sana dedi. susturucu yoktu üstünde cezayı yedikten sonra taktım susturucuyu. polise egzozu değişmem mi lazım yoksa susturucu takılıyken sorun olur mu diye sordum. çok ses çıkmıyorsa susturuculu kalabilir...
  3. malumbiri

Kırmızı ışıkta kapı açmak

Dün saat gece 11 gibi izmir üçyol kavşağını bilen bilir. 2 şerit var yola bağlanan sağ şerit boştu solda bir tane beyaz araba markasını o anki şok ile hatırlamıyorum. Hızım 15-20 iyice düşürdüm aradan en öne doğru geçicektim ki o beyaz araç sağ arka kapısını açtı hiç arkasına bakmadan, o hızımla...
  4. malumbiri

Kuba cr1 - Mondial 125 mh drift(kararsız kaldım)

Ehliyetimi yeni aldım ve ardından motor arayışına başladım kafamda en son oluşturduğum kuba cr1 ile mondial drift arasında karar vermekte zorlandım. Fiyat olarak drift daha ucuz ama cr1 drifte göre görünüşü performansı vs daha çok hoşuma gitti. Bayilere sorduğumda hepsi farklı fiyat çekiyor kuba...
  5. malumbiri

Haftasonu ehliyet işlemleri

Haftasonu ehliyet işlemlerini yapıp alma imkanım var mı acaba?
  6. malumbiri

Bugün sınava girenler

sınava girenler olarak durumunuz nedir benim gayet bekledigim gibi guzel gecti sizin?
  7. malumbiri

10 Ocak teorik sınav izmir adres sorunu

izmirde olanlar bir yardımcı olabilir mi Bu belirtilen adreste bulunan fevzi çakmak ortaokulu adında bir okul var. Necip fazıl kısakürek ilkokulu diye arama yapınca tekrar bu adres çıkıyor ama adreste bulunan okul farklı şimdi sınav günü sürpriz yaşamamak için ne yapmam gerekiyor doğru adresi...
  8. malumbiri

Bu gidon da duran şey nedir?

bayadır bu adamın videolarını izliyorum dikkatimi çekti bi kaç farklı kişide de görmüştüm merak ettim ne olduğunu sıvı bir şey galiba.
  9. malumbiri

Başlangıç motoru olarak tavsiyeleriniz

Merhaba, 17 yaşında bir kardeşiniz olarak sınavları atlattıktan sonra şubat gibi ehliyetim elimde olur diye düşünüyorum, ardından mondial 100 sfc snappy x düşündüm başlamak için. Uygun olur mu hem öğrenciyim yakıt olarak ekonomik, parçası felan ucuz. Acemiliğimi atlatasıya kadar bu motoru almayı...
  10. malumbiri

10 Ocak teorik sınav

10 ocakta yazılı sınavım olacak derslere gitme gereği duymuyorum sadece internette çıkmış soruları çözüyorum gayet faydası oluyor. Sınav için bu yeterli olur mu?