Arama sonuçlarınız

1. M

Harley Davidson Sportster ve boy meselesi

Herkese merhabalar daha önceleri Dragstar 650 ve 1100 kullandım. Şimdi ise hangisini temiz bulursam iron 883 ve ya sportster 1200 almayı düşünüyorum. Ama takıldığım bir konu var. Boyum 1.90 ve 90 kiloyum. Makina altımda ufak durur mu sizce ? Varsa görsel atabilir misiniz ?
  2. M

muğla akyaka ve bozburunda kalabileceğim bir yer

akyakaya ve bozburun oradan olimpos planım vatr olimposa yıllarca gittim fakat akyakada ve bozburuna hiç gitmedim. Kalacak yer(motorcu hesabı) tavsiyesi olan var mı ? Tşekkürler şimdiden herkse
  3. M

chooper için disk kilidi tavsiyesi

Evet arkadaşlar taşınmam üzere bulunduğum yerde kapalı otopark yok bu yüzden ongourd 8016 zincir aldım fakat alrmlı bir abus ve benzeri kilit almak istiyorum. Benim sorum şu çok hassas olmayan bir likit istiyorum. Örneğin şiddetli rüzgar ve kedi oturduğunda ötmeyecek. Bu şekilde tavisye...
  4. M

Dragstar 1100 el yapımı true sual exhaust

Herkese kazasız sürüşler dilerim Dragstar 1100 üme Bagger yaptırdım çift çıkışlı egzoz yaptıracağım. - Egzozu sol tarafa Nasıl geçirebilirim direk üst egzozu soldan çıkarma imkanım var mı yoksa şase altından mı geçsin( mümkün değil gibi duruyor). Yaptıracağım usta arka tekerin arkasından...
  5. M

Shadow mu dragstar 1100 mü

evet daha önce 650 dragstarım vardı sattım şimdi bagger projem var bütçem ise 17-18 civarı. 2004-2005 shadow mu yoksa 2000-2001 dragstar 1100 mı almalıyım
  6. M

ameliyattan sonra motosiklet kulanma

1 hafta önce appandist ameliyatı oldum yamaha xvs 650 makinam var binmemek için kendimi zor tutuyorum. Daha önce ameliyattan sonra hemen motor binen oldu mu ? :D
  7. M

10.000 bin bütçeyle yamaha ya da honda

bu bütçeyle shadow ya da dragstar alınabilir mi?
  8. M

alınık gv 250

evet arkadaşlar aranızda gv 250'sini satmak isteyen varsa görüşebiliriz. iyi günler
  9. M

hangi modeli almalı ?

5000 llira civarı param var daha doğrusu kredi çekeceğim. Küçüklüğümden beri chopper hayranlığı var bende gerek sesi(bu fiyat için ses biraz zor ) gerek tarzı.Bir yerden başlamak istiyorum. Sizce ne almalıyım? NOT: Daha önce chopper kullanmadım.

Yeni mesajlar