Arama sonuçlarınız

1. F

şehirler arası motosiklet taşıma

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Yaklaşık 500 km uzaklıktaki memleketime motosikletimi götürmek istiyorum. Kargolar çok pahalı, otobüs firması kargodan da fazla para istedi :pr: Alternatif bir çözüm önerisi olan var mı? Not: Sürerek git demeyin lütfen :)
  2. F

İlk kazamı yaptım ve motosikletten soğudum

5 ayı aşkın her gün motosiklet sürüyorum. İlk motorum ve kaza yapmamıştım ta ki bugüne kadar. Olayı anlatıyım. Dün sabah 11 sularında Eskişehir'in en kalabalık caddelerinden birinde kırmızı ışıkta durdum ve sağa sinyalimi yaktım. Yeşil yandı yavaşça geçerken yanımda bekleyen araba önüme kırarak...
  3. F

Artçı almamak için bahane platformu

Arkadaşlar çoğumuz motosikletimize artçı almayı sevmiyoruz. Motorun dengesini bozuyor, ekipman takmak istemiyor, istediğimiz sürüşü yapmamızı engelliyor gibi bir sürü mantıklı sebebimiz var. Bu başlık altında da artçı almamak için kullandığımız bahaneleri paylaşalım ki zorda kaldığımızda...
  4. F

Bu kazada kim suçlu? (Videolu)

Video: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/241315/3-serit-degistirip-hgs-gisesine-gecmeye-calisan-okuz/?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=player_logo Beyler ben arabayı suçlu buluyorum adam HGS'den geçmek için hızla yavaşlıyor kontrolsüz bi şekilde şerit değiştiriyor. Daha...
  5. F

Yardıma ihtiyacım var

MErhaba arkadaşlar. 2. el aldığım Mondial ZN 125 scooterimin arka amortisörünün çok sert olması nedeniyle değiştirdim fakat yeni amortisör bilmediğim bir nedenden dolayı çukurlarda veya üstüne 2 kişi binince egzoza sert bir şekilde vuruyor. Aldığım kişi egzozda sorun var demişti. Acaba egzoz mu...

Yeni mesajlar