Arama sonuçlarınız

1. C

hysung ms3 250

acil bir ms3 250 akışmetresine ihtiyacım var nereden temin edebileceğim bilgili arkadaşların dikkatine ülke içinde bulabilirsem daha pratik olur
  2. C

Sigorta

motosikletimi üzerime alacağım 18 yaşında olduğum için fiyatlar çok pahalı geldi ilk durumda fiyatlar su şekilde anadolu 640 someo 710 ışık 600 güneş 661 axa 710 normal mi ucuz sigorta önerisi olan var mı
  3. C

üniversite seçimi

arkadaşlar ve değerli büyüklerim ben elektrik elektronik mühendisliği bölümünü kazandım çok kötü bir puanla soran olacaksa 282 küsürat istanbul dışı bir yer yazacağım ben derslerime çalışmıştım heyecanla bağlantılı deniyor düşük almamın sebebi ama bu geçmişte kaldı o yüzden planlarımda yatay...
  4. C

Başlangıç motoru

Öncelikle motora başlama konusu üstünde çok durduğum bir konudur burada yorum yapmasamda her konuyu takip ediyorum her türlü motor tipiyle ilgili soru sordum sayılır bu sorumda enduro ile ilgili olacak XT 660 R ile başlanabilir mi daha önce motor tecrübem var
  5. C

boya takılma

Arkadaşlar ben foruma üye olduğumdan beri yeni başlayacağım motor önerisi olan var mı konusundan daha fazla açılmış bir konu görmedim görememde zaten bu böyle devam edip gider boy faktörü ne kadar etkiler şunu anlıyorum adamda 160 boy var enduro kullanabilir miyim diye soruyor ama uzun boylu...
  6. C

burgman 200

Öncelikle bilgili olanların bilgisini alabilirsem çünkü bu motorla ilgili pek bir şey bulamadım(satış broşürü hariç) ben küçükken motora ilk merak sardığımda (11-12 yaşlarında) burgman scooter paşası diyorlardı bu motoru sıfır alırsak ne kadar kullanırız bakımları vb. Nasıl olur acaba herkese...
  7. C

ikinci el piyasası

Şimdi efendim sahibindende bakıyorum bazı motorlar 2015 zammı görmeden satılıyor hatta daha ucuz satıldığını da gördüm bu ne kadar sürer bir bilgisi oan var mı?
  8. C

chooper motora başlama sebebi

Chopperlarla ilgili başlıkları okuyunca Chopperlara karşı ilgim oldu bunları kullanabilmek için önce neyden başlamalı ve ekipmanlar tam olarak nedir
  9. C

Herkese merhaba

Herkese sevgiler saygılar diyerek konuma başlıyorum ilk önce 18 yaşındayım motorsiklet kullanmaya 12 yaşında abimin scooter ında başladım şimdi elektrikli motorum var ve elektrikli motoru yakıt tasarrufu ve küçüklük bilgime dayanarak aldım şuan sınava hazırlanıyorum motorsiklet kullanmaya ilk...

Yeni mesajlar