Arama sonuçlarınız

1. B

motor hırsızlarına

Buradan o şerefsiz motor hırsızlarına sesleniyorum ben. Kagıthane alibeyköy yeşilpınar vayılant cenberindeyim motorum sibiyef 150 cevirin beni sayınız kac olursa olsun şerefsizler ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ---------- Şu an...
  2. B

1oo lük mondial

selam arkadaşlar büyük bir ihtimal calıntı beyaz mondial yüzlük motor kagıthane sular idaresi rumelicaddesi üzerinde bırakılmış sabah işe giderken gördüm akşam dönüştede aynı yerindeydi resim yüklemesini bilmiyorum resmini cektim
  3. B

calınan motoru trafikten cekme

selam arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun ben çalınan motorumu trafikten çektirdim bilmeyenler için yapılması gereken leri sizlerle paylaşmak istedim 1 randevu alınıyor ben şişli ilce emniyrt müdürlüğünden aldım istenilen evraklar İstanbul taksiciler esnaf odasına gidip ekbir formu...
  4. B

honda motorsiklet bayisi servisi iyi olan

selam arkadaşlar benim 4 ay önce motorum çalınmıştı şimdi tekrar almayı düşünüyorum Avrupa yakasındaki bayilerin hangisini tavsiye edersiniz
  5. B

calınan motor

arkadaşlar motoru çalınan arkadaşlara geçmiş olsun benimde motorum çalındı 20 kasım 2014 calınmagünü plaka 34 kb 0493 siyah 2013 model cbf 150 gece 02 de evimin önünde kilitli alarımlı kilidi kesip götürüyorlar şerefsizler polis maalesef bir şey yapmıyor sadece çalıntı kaydı alıyor...