Arama sonuçlarınız

1. H

Honda Dylan\Ps\Sh(<2010) Servis Manual

Merhaba forumdaşlar, internette çok aradım ama bu motorların seevis yada haynes manualini pdf olarak bulamadım bulabileceğim bir site bilen yada elinde olan varsa yardımcı olabilirmi ?
  2. H

Hırsızlar....

Arkadaşlar merhaba hepinize, geçtiğimiz cumartesi gecesi hırsızlar apartmanın bahçesindeki motorumu çalmak için gidon kilidini kırmaya çalılmışlar ve beceremeyip öylece bırakmışlar, sabah fark ettiğimde alt mesnet ve gidonun yaklaşık 35 40 derece eğilmiş olduğunu gördüm ve bana çıkma parça...
  3. H

Honda Dylan Tork Yayi

Merhaba Arkadaşlar motorumun arka varyatörüne tork yayı alıcam fakat malosside 4k, 5.5k diye değişiyor performans için hangisini almalıyım ?
  4. H

J costa ve hayal kırıklığı

Merhaba arkadaşlar benim derdim aylarca hayal edip en sonunda yazın sanayide çalışarak aldığım j costa varyatör hakkında, varyatörü aldım Honda dylanıma taktım fakat eski varyatörden farkı yoktu, bagalardandır dedim 12 gram baga yaptım yine fark etmedi, kayıştandır dedim yeni kayış aldım fark...
  5. H

Plasti dip

Arkadaşlar motorumu boyayı kendim boyacıda renk koduna göre kardırıp bi tanıdık boyacıda boyattım fakat mat siyah olması gereken boya parlak siyah oldu galiba atılan vernik mat olmasına rağmen parlama yaptı bende plasti dip ile kendim boyamak istiyorum fakat Honda Dylanı boyamak için ne kadar...
  6. H

Scootere kutu içi Polini Hava Filtresi

Arkadaşlar bende Honda Dylan var Polini kutu içi sünger hava filtresi almayı düşünüyorum kağıt filtre ile arasında performans- yakıt farkı değişimi olurmu ?
  7. H

Polini hava filtresi

Arkadaşlar Honda Dylan'ınmın hava filtresinin değişmesi gerekiyor polini hava filtresi taksam performans ve yakıta artıları yada eksileri ne olur ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ---------- yokmu cevap verecek ona göre alıcam filtreyi ...
  8. H

Buji yağlanması

Motoruma daha yeni aldığım en fazla 500-600 km kullandığım iridyum bujimi motorum çalışmadığı için söktüm birde baktım hertarafı yağ içinde ucu simsiyah, motor yağda yakmıyor daha yeni piston değişti neden bu böyle olmuş bujiyi 100 kmde bir açıp ucunu temizlerdim ateşleme performansı düşmesin...
  9. H

Lastik seçimi ?

Bugün yaşadığım arka teker kayması sonucu duno marka lastiğimi değiştirmek istiyorum ve hangi lastiği alsam diye kararsız kaldım sizce antalyada honda dylan'a en güzel hangi lastik olur ? ölçüler; Ön 110/90 – 13 56L Arka 130/70 – 13 57L Michelin City Grip Michelin Power Pure Bridgestone Hoop...
  10. H

Performans egsozu hakkında

Öncelikle herkeze merhabalar ne zamandır aklıma takılan bir soru vardı misal 250 cc lik motor için üretilmiş olan performans egzozunu 150 cc lik motora takabilirmiyiz ? yada tam tersini bir sorun olurmu ? (örneğin akrapovic vede boru önemli değil sadece tüp uyumu) bu biraz alakasız ama motoruma...
  11. H

Honda Dylan Hava Ayarı

Öncelikle herkeze selamlar benim honda dylan biraz titreşimli ve rölantide vuruntulu çalışıp fazla yakıyordu ama bunu sanayide kendine usta diyen insana bir türlü anlatamadım 4 litre benzin ile 50 km yapıyordum adam normal diyordu, eksozdan benzin kokusu geliyordu vede ayakta iken gazı sonuna...

Yeni mesajlar