Arama sonuçlarınız

1. K

İlk kaza denemem :)

Merhaba arkadaşlar Bir hafta önce ilk motorumu aldım(Yamaha R125) Bu akşam ise ilk kazamı yaptım. yola döküle yağ sonuce yokuş aşağıya inerkerken kaydım ve sağ tarafa düştüm motor 2 metre kadar sürüklendi ve sağ grenaj derin çiziklerde olmak üzere yoğun bir şekilde çizildi. Moralim ozuk...
  2. K

Fuar Hakkında!

Arkadaşlar Merhaba; Hali hazırda birikmiş 8.000 Tl param var. Aklımda ve gönlümde Yamaha R125 var. Neredeyse hepiniz benden daha tecrübelisiniz. Sizlere şöyle bir sorum var sizce fuarı beklemelimiyim. fuarda elimdeki parayla 125,150,200,250 cc basşangıç motoru sayılabilecek ss tarzında...
  3. K

Kafam karışık

Merhaba arkadaşlar Biraz başınızı ağrıtıcam kusura bakmayın şimdiden :) 22 yaşındayım daha önce scooter deneyimim oldu şimdi ise vitesli ss tarzı (en fazla 250cc) bir motor alıcam 1 ay içinde ama bir türlü karar veremiyorum. aklımdakiler bütçem 7500 civarında aklımdaki motosikletler honda cbr...
  4. K

Ekipman Hakkında

Merhaba arkadaşlar; Kısmetse 1 2 ay içinde motorumu alıcam(honda cbr 125r)ekipmanlarımı motoru alana kadar toplamak istiyorum lakin bir türlü düzgün bir sey bulamadım. EBAY' den araştırıyorum şu anda ceket ve eldiven için ayırdığım bütçe 350 400 tl arası birşey diğerlerini istanbuldan alacağım...