Arama sonuçlarınız

1. Doçkinderi

Bmw S1000RR Hp4 Race (ön kaldırma kontrolü hakkında)

Bu modelin ön kaldırma ile ilgili bütün bilgilerinize ihtiyacım var , yardımcı olursanız sevinirim :)
  2. Doçkinderi

600 cc kıyaslama

İyi günler.. Neden seçtiğinizi belirtirseniz daha güzel olur..
  3. Doçkinderi

Yamaha R6 Hakkında

Herkese hayırlı ramazanlar.. Aylardır ne yaparım ,nasıl yaparım diye düşünerek 600cc almayı koydum kafaya. Kredi çekip ayda 1.000 lira ödemeyi planlıyorum.İlk seçeneğim ikinci el R6 almak. Ve sorularım ; -Aylık veya yıllık bakım masrafı ne olur? -Yakıt sarfiyatı nasıl ? -Vergisi ,sigortası vs...
  4. Doçkinderi

Satılık "IronMan" Tasarım Kasklar

Iron Man tasarım ,hoş görünüm. Fiyat 500 TL Marka Masei Detaylı bilgi için ...0539 828 5976
  5. Doçkinderi

Belgesel : Trafikte görülen hayvanlar

Tüm motosiklet camiasına merhaba ve hayırlı ramazanlar... Bugün 1 saatliğine trafiğe çıktım ve bana çarp dercesine önüme atlayan 4 mahlukata rastladım. Sadece bugün değil her trafiğe çıktığımda bunlarla karşılaşıyorum. Bitmiyorlar.. Kendime kaza mıknatısı gözüyle bakmaya başladım. Bu kadarda...
  6. Doçkinderi

Köpeğe çarptım

Dün öğle saatlerinde köyden çarşıya doğru iniyodum. Her inişimde benim üzerime doğru atılan ve havlayarak tepki göstermek isteyen 8-9 aylık bi köpek vardı.(Sonuçta onun bölgesinden geçiyordum)İnerken yine karşıma çıktı. Yolumda giderken yine üstüme yürümeye yeltendi.Ben her zamanki gibi...
  7. Doçkinderi

Motosiklet mi Meslek mi ?

Merhaba arkadaşlar ,bu konu benim için oldukça önemli. Denizcilik lisesi mezunuyum, mesleğim ve dalım gereği denizde bulunmam gerekiyor.Yapabileceğim başka bir iş yok. Denize çıktığım zaman motosikletten ayrı kalıcam ve motosikletten ayrı ne yapacağımı bilmiyorum.Ne kadar 162cc çinli bir...
  8. Doçkinderi

Sticker ı Kalıcı Hale Getirme

Merhaba arkadaşlar. Motosikletimin deposuna 20-25cm boyutlarında bir sticker yapıştırmak istiyorum. Bu sticker ın kalıcı, orjinal depo yazısı gibi olmasını istiyorum ne yapmalıyım?
  9. Doçkinderi

Zincir gerilmiyor..

Merhaba , motorun zincirini sürekli kontrol eden biriyim. 1-2 hafta önce zincirden ses gelmeye başladı ve germeye çalıştım.Fakat tekeri ne kadar geriye alsam da zincir gerilmiyor. Arka dişlide herhangi bir sıkıntı yok.Ara sıra tek teker yaptığım için, tek tekerden dolayı ön dişlide sıkıntı...
  10. Doçkinderi

Muayene Hakkında ?

Merhaba arkadaşlar, motosikletimin Mayıs ayında muayenesi var.Genel soru ; Motorun nerelerine dikkat ediyorlar, ağır kusur yememek için neleri kontrol etmek gerekir ? Motosikletim de şüphelendiğim tek şey arka tekeri. Oldukça aşınmış durumda olduğu için sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum ?
  11. Doçkinderi

Motorum Beyaz Duman Atıyorrr !

Sabah ilk çalıştırmada motorumdan beyaz duman atıyor sebebi ne olabilir ?
  12. Doçkinderi

110/90/16 Lastik önerisi ???

110/90/16 ebatlarında önerebileceğiniz kaliteli ve uygun fiyatlı lastik var mı ? (Şimdiden teşekkür ederim)
  13. Doçkinderi

Piston ve silindir değişimi ?

2 gün önce motorumla giderken birden bire aşırı bir şekilde motordan ses gelmeye başladı , sert bi şekilde tak tak diye . Ustaya götürdüm ve pistonla silindir değişeceğini söyledi. Sizce sorun nedir yardımcı olur musunuz ? Piston ve silindire zarar verecek ne yapmış olabilirim. Motorum 10.000...
  14. Doçkinderi

Soğukta Çalıştırma Hakkında ?

Motorum ''Mondial 150 Mr Vulture'' soğuk havada motosikleti jikle açmadan çalıştıramıyorum ama arkadaşımın motoru tek marşta çalışıyor motoru ''Mondal 125 Kt''. Onun fazlası olan yada benim eksiğim olan şey nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim..
  15. Doçkinderi

Mondial 150 MR Vulture Egzoz Önerisi ?

150 Mr Vulture modeline uygun; tatlı,hoş ve güzel sesli egzoz önerilerinizi bekliyorum :).Şimdiden teşekkürler ::gazla::
  16. Doçkinderi

20 Amper Yerine 30 Amperlik Sigorta Takarsak ?

20 amper yerine 30 amperlik ve 15 amperlik sigorta takarsam ne olur ? Yardımcı olursanız sevinirim..
  17. Doçkinderi

Far Ampulü Önerileriniz

Mevcut ampulüm kısa mesafesi neredeyse uzunla aynı ve yeterince önümü aydınlatmıyor. Bana önerebileceğiniz kaliteli, önümü aydınlatacak, güçlü bir ampul var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim. Motorum : Mondial 150 Mr Vulture
  18. Doçkinderi

Hangi Kaskı Önerirsiniz ?

150 Tl bütçem var kask almak istiyorum,tam veya çene açılır tip. Önerebileceğiniz kaskları yazarsanız memnun olurum. :)
  19. Doçkinderi

Depoda bekleyen ''BENZİN''

Kış geldi.Tahminimce, motorunu 2-3 ay veya daha fazla süre kullanmayanlar olacaktır.Geçmişteki çeşitli konulara baktım ve depoda bekleyen benzinle ilgili kesin bir cevap bulamadım.Bu 2-3 aylık veya daha fazla zaman içerisinde bekleyen benzinle ilgili ne yapılmalı? Sizce benzini ağzına kadar...
  20. Doçkinderi

MONDİAL sahipleri fotoğraflarınız ve marka hakkındaki yorumlarınız

MONDİAL ile ilgi tüm ayrıntıları paylaşmanızı ve fotoğraflarla desteklemenizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler :bestmt:

Yeni mesajlar