Arama sonuçlarınız

1. T

kaskım çalındı kaska ihtiyacım var.

iyi geceler arkadaşlar geçen hafta kaskim ls2 çalındı şuan maddi sıkıntım var kask alacak durumum yok, her gün işe gidip geliyorum emanet baret gibi bir kask ile, elinde fazladan kask olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
  2. T

dirft l, cf 150 ve benelli bn251 arasında kaldım.

merhaba arkadaşlar yarın motosiklet alacağım insallah bu üç motorun arasında kaldım, dirft l sıfırı 28 bin cf 150 41 bin 2018 model bn251 8 bin kmde onun da 43 bin hangisini önerirsiniz?
  3. T

elektrik sistemi ile ilgili sorunum var.

merhaba beyler benim akü bitmiş şarj edip geri taktim gene boşaldı içinde plakalar kırılmış herhalde motordan gelen elektrikde sıkıntı yok ama asıl kafamı kurcalayan ayak marşı ile calistirtigimda aküsüz çalışırken motorun hiçbir elektronik far sinyal gösterge ışığı vs vs hiçbirinde en ufak bir...
  4. T

gaz verince boş akü birden doluyor

merhaba dostlar 1 yıllık jel akü var 15 gündür ara ara komple boşalıyor gösterge ışıklarını bile yakamıyor, dün akşam geldim akü boştu gösterge ışıklarını bile yakmıyordu, sabah ayak marşı ile calistirip motoru 7 bin devirlere getirdim anında sıfır akü gibi çalışmaya başladı bunu 3-kere...
  5. T

beyaz duman rolanti dalgalanması

merhaba arkadaşlar son aldığım benzinden itibaren motor soğuk iken zor çalışıyor rolanti tutmuyor ısınınca 4 bin devirlere çıkıyor 1.5 devire düşürüyorum ondan sonra soğuk iken yine aynısını yapıyor birde acayip beyaz duman atıyor dün yağı kontrol ettim eksiltme yok. sizce olası nedenleri ne...
  6. T

cbf 150 motorunu kanuniye takmak.

merhaba arkadaşlar, benim kanuni gt 170 motor 60 bine geldi ve bitti bitecek, eksantrik dişlisi zinciri filan derken masraf 900 tlyi buluyor. komşuda önden kazalı cbf 150 var motoru sağlam 500 tlye veririm dedi, bu motoru alıp taksam olur mu beyin filan değişecek mi bilen arkadaşlardan yardım...
  7. T

arka dişli segman yatağı

merhabalar arka dişliyi tutan segman yuvası aşınmış gitti gidecek yani, göbek değişmiyor jant değiştirmeden nasıl halledebilirim acaba? ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:39 ---------- dişli sallanıyordu segmanın üzerine ufak ufak aliminyum...
  8. T

şanzıman yağı hakkında.

merhaba arkadaşlar uzun süredir arastırıyorum bu arabalara konulan şanzıman yağının mevsim tablosunu bulamadım.. ben şanzımana 80w90 yağ koydum bu yağın çalışma sıcaklığı nedir. aynı normal bildiğimiz 10w40 gibi mi bunlar.
  9. T

yağ tapası yalama oldu.

evet korktugum başıma geldi yağ değişiminden sonra vida yuvası sıkarken yalama oldu tornaciya gitmeden yapabileceğimiz birsey var mı şimdi iran yapistiricisi ile güzelce yaptım akıtma filan yok ama motor ısınınca ne olur bilemem.. ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki...
  10. T

Şimdi bu katil 2 ay yataçak çıkacak öğle mı?

Kırmızı ışıkta hız kesmeyen cani 22 yaşında ki gençi katletti.. http://turgutlutivi.com/motosiklet-kazasi-kameralarda-video/
  11. T

zincirin kendi kendine gerilmesi.

merhaba beyler hepinize iyi bayramlar, 3 gün önce zincir bakımını yapıp 2 cm esneme payı birakarak gerdim ve 250 km lik bir yola çıktım... bugün dönüşe başlamadan önce motorun üzerine binip gerginliği kontrol ettiğimde ayar güzeldi ama yolu yarılayınca zincirden ses geldiğini fark ettim bir...
  12. T

korna ve sinyaller zayıf...

arkadaşlar akü 3 yıllık 2 ay önce su ekleyip şarj ettirdim motor çalışmıyorken farlar güzel yanıyor, marşa bastığımda aküde zayıflık belirtisi yok şak diye çalışıyor motor ama haraket ettiğim zaman korna ve zinyaller zayıf çalışıyor ara gazı verip devri yükselttiğimde ise düzeliyor sorun ne...
  13. T

zincir sık sık atmaya başladı

merhaba arkadaşlar, eski zinciri 15 bin km kullandım hiç atmamışdı... geçen ay dişli zincir takım olarak değistirmişdim şimdi ani gaz açtığımda şak diye atıyor.. not. zincir gerginliği iyi ve tertemiz.. ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:00...
  14. T

amortisor hakkında..

merhaba benim moturun (sıfır)arka beşikde aldığım günden bu yana aşağı yukarı boşluk vardı.. dün bu sorunu civataları değiştirerek çözdüm ama bi baktım arka amortisör çok sert 1 mm bile esnemiyor.. daha önce beşikde boşluk olduğundan amortisör cok iyi sanıyordum.. bunu nasıl yumuşaltabiliriz?
  15. T

acil yardım

arkadaşlar motorla şehir dışına cıktım motoru calistirmak istetim ama motordaki bütün benzin karburatorun altındaki tahliye hortumundan akmış motoru iterek goturecek yerim var ama nedeni basit ise burada yapabilirmiyim
  16. T

ülkemiz yollarında...

ülkemiz yollarında motosiklet kullanmak ancak bu kadar güzel tarif edilebilirdi😂http://brightcove04.brightcove.com/34/4221396001/201611/1137/4221396001_5199726149001_5199712965001.mp4
  17. T

motosiklet tekstil mont daraltma

arkadaşlar mont biraz büyük geliyor m beden s beden olsa iyiymiş yanlardan daraltma olurmu buna?
  18. T

laptopu tokatladım

merhaba beyler bugün laptopumu açmak için herzamanki yerel şifremi girdim ve yanlış dedi 1 saat uğraşdan sonra klavyeye 2 tokat attım bot ekranında hddyi görmez oldu içerisinde çok fotoğraf vardı kurtarmanın yolu varmıdır?
  19. T

titreşim için burc yaptırmak?

iyi akşamlar ön motor kulağına burc yaptırmak istiyorum sizce bir faydası olurmu
  20. T

iyi aslfalt kötü lastik frenleme müthiş

merhaba motorum gt 170 naylon lastikleri var parke veye eski asfalt yollarda sert fren yaptiğımda kayıyor ama yeni yapılan sıçak asfaltta bugun tekrar tekrar cok sert frenler yaptım tekerlerde kitlenme diye bişey yok sizce her yer böyle guzel asfalt olsa iyi lastiğe gerek kalırmı?

Yeni mesajlar