Arama sonuçlarınız

1. SCAT

Nitro akido ls2 ff396

arkadaşlar şuanda elektirikli bisiklet kullanıyorum ama yaza doğru motor alacağım ekipmanları yavaş yavaş topluyorum bu 2 kask arasında kaldım bütçe 500tl öneriniz hangisi yönünde olur.
  2. SCAT

2.500 TL

Arkadaşlar merhaba yaza doğru bir motor alacağım 0 alacağım 1.500tl kredi kartına taksit 1000tl de peşin vereceğim cup ve vitesli arasında kararsızım manavgatta çalışıyorum cup olarak aklımda mondial 100 mfm var vitesli olarakta 100 masti var birde tel janta dublex lastik takılabilmiyordu değilmi ?
  3. SCAT

Araba Hakkında Bilgi.

merhaba burası motosiklet.net ama gene de bilgisi olan büyüklerimin olduğunu düşünüyorum. babam emekli oldu ve bir araba almaya niyetlendi 35.000tl gibi bir bütcesi var ama ne alacagı konusunda kararsız. en son arabasını 2002 de laguna almıştı 2009da sattı.
  4. SCAT

mondial 125 znu. ile asya nostalji ayni mi

Evet arkadaslar kuzenim okula gidip gelmek icin alicak sizce hangisini almali 2 side ayni mi farkliliklari varmi hangisi daha cok tutuluyo tesekkurler. Bu arada mobilden aciyorum konuyu hata yaptiysam ozur dilerim ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
  5. SCAT

Mondial vs Yuki

Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum 1800 tl bütcem var aklımda 2 model var sizce hangisini tercih etmeliyim -Mondial 100 Hyena -Yuki 100 Arkadaş teşekkürler.

Yeni mesajlar