Arama sonuçlarınız

1. Enes Bakır

YENİ BİR MOTOVLOG MACERASI

Herkeze merhabalar,yaklaşık 3 senedir bu forumun takipçisiyim burası bana çok şey kattı. şu sıralar uzun zamandır hayalim olan motovlog olayına başlamaya karar verdim ve ilk videomu çektim.bu sevincimi sizlerlede paylaşmak istedim. https://youtu.be/w8I2ljfLPDQ iyi kötü tüm...
  2. Enes Bakır

Az paraya 4 silindir , bu ilandaki makine nasıl?

Herkeze hayırlı günler, 1 senelik bi aradan sonra Allah ın izniyle tekrar motosiklet alacağım, en son kullandığım motor gsx 750f 2001 model karbüratörlü 4 silindir km de 60 krş yakan dehşet bir makinaydı. o zamanlarda elimde 12 13 bin civarı bişey vardı. Ninja 250r dan sonra 4 silindir motor...
  3. Enes Bakır

4 Silindir motosikletimi aldım (RESİMLİ)

Evet abilerim kardeşlerim herkeze tekrardan hayırlı günler , yaklaşık 1 ay önce ninja 250r ımı satıp 4 silindir eski kasa motosiklet almak istediğimi sizlere söyleyip fikirlerinizi almıştım. Çoğunlukla "öyle bi hata yapma" sonucu çıkmıştı ortaya ama ben yine kafama koyduğumu yaptım ninja 250 r...
  4. Enes Bakır

2001 model R6 ( 4 silindire adım adım )

Herkeze iyi akşamlar, yaklaşık 1 ay önce 4 silindir motor istiyorum diye bir konu açmıştım bazılarınız hatırlar belki. olumlu olumsuz herkez bişeyler söyleyip yardımcı olmaya çalıştı çok sağolsunlar. ninja 250 motorumu 12.000 liraya sattıktan sonra motor arayışlarına başladım malum sitede...
  5. Enes Bakır

2012 MODEL KAWASAKİ NİNJA 250R - 15.000 KM - TERTEMİZ - EKSTRALI

Arkadaşlar gerekli açıklama ilanda mevcut ; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-piyasadaki-en-temiz-250r-yeni-michelin-pilot-street-lastikli-285753125/detay/
  6. Enes Bakır

Bu kardeşiniz çıldırdı! 4silindir motor istiyorum.

Direk konuya gireyim, 5 bin km 150 lik scoter tecrübemden sonra , 20 bin km 150 cc commuter tecrübesine sahibim ve son 2-3 aydırda 10 bin km 250 cc tecrübem var ve bu km lerin bi kısmı şehir dışı , bi kısmını ise istanbul-şile yolunda yaptım. Bu 3 4 senelik tecrübemde rahmi barutçunun 3 saatlik...
  7. Enes Bakır

Kendini geliştirmek isteyen abilerim,kardeşlerim buraya bi bakın.

Bugün youtube'da dolanırken bir videoya rastladım, yaklaşık 1.5 saat sürüyor belgesel tarzında bir video,sanırım amerikan yapımı. Belkide bazılarınız biliyordur dönüşlerin kutsal kitabı adlı kitaptan esinlenilmiş hatta direk kitabı anlatıyor. Benim gibi kendini geliştirmek isteyen tüm...
  8. Enes Bakır

250 CC Motorumu aldım ( Resimli ) :))

Herkeze tekrardan iyi geceler , 20.000 km lik 150 cc lik tecrübem sonrasında 250 cc motor arayışına girmiştim , 2 haftadır sürekli ilan bakmaktaydım hondamı , yamahamı , kawasakimi , hysoung mu derken kafam karman çorman oldu en son siz değerli abilerimden , kardeşlerimden fikirlerini aldım...
  9. Enes Bakır

12.500-13.000 TL YE ALINABİLECEK EN İYİ SUPER SPORT

İyi geceler arkadaşlar, 20.000 km lik 150 cc tecrübemden sonra 250 cc geçmek istiyorum bütçem maksimum 13.000 tl. bu fiyata aklımda kawasaki 250 r , honda cbr250r var aslında para yetse gönül isterki r25 alalım ama şuan bu rakamın üstüne çıkma imkanım malesef yok. çok düşündüm taşındım...
  10. Enes Bakır

Motor soğukken kafayı yedirtiyor :)

Arkadaşlar iyi akşamlar hemen konuya gireyim, motorum geçen gün 5000 bakımına servise gitti. serviste yağı değişti zincir ayarları vs, yapıldı servisten geldim kontagı kapadım ve eve çıktım ertesi sabah uyandıgığımda motorum marşa basar basmaz 1-2 sn çalışıyor hemen stop ediyor, jikleyi tam...
  11. Enes Bakır

İstanbul'da yama diktirebilceğim yer arıyorum.

Herkeze merhabalar, arkadaşlarımın bir motosiklet gurubu çalışması var, sayıları az olsada kendi çaplarında birşeyler yapmaya çalışıyorlar, ceketleri için kendilerine özgü bir yama tasarımı yapmışlar ve bunu diktirebilcekleri bir yer bulamadıkları için benden foruma konu açmamı istediler...
  12. Enes Bakır

Kaza ve motosikletimin deposundaki göçük.Nasıl düzeltebilirim ?

Abilerim,kardeşlerim merhabalar perşembe akşamı istanbul ortaköyde motosikletimle ufak çaplı bi kaza yaptım çok şükür benim hiç bir şeyim yok (kaskım ve eldivenim sağolsun ) kazada önümde ani fren yapan bir arabaya arkadan çarptım , kaza sonucu motosikletimin direksiyonu aşırı dereecede yamuldu...
  13. Enes Bakır

0 Motosiklete plaka-ruhsat işlemleri YARDIM :)

Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi cumartesi günü 0 motosikletimi aldım, Motorun faturasını babamın üstüne kestirdim , ilk defa 0 araç aldığım için bu işlerin adabını bilmiyorum. İnternetten araştırdım bi süre ama çok yararlı bişey bulamadım. Şuan elimde bayinin bana verdiği 6 adet belge var. Ben...
  14. Enes Bakır

Motosiklet nerden kapanır ?

Herkeze hayırlı günler , bildiğiniz gibi yeni motorumu dün aldım ve aklıma takılan bir soruyu sizlere sormaya karar verdim :) İlk defa ateş kesicisi olan bir motosiklete bindiğim için bu konuda bir tecrübem yok, internettende baktım fakat bulamadım. Sorum motosikletimi kapatacağım zaman ateş...
  15. Enes Bakır

Yeni motosikletimi aldım ( RESİMLİ )

Yaklaşık 2 ay önce 125 cc kymcomu satmıştım ve par biriktirmeye başladım, öğrenci harçlıklarım vs yerlerden elimde belli bir miktar para birikti, ve bende bütçeme en uygun motoru araştırmaya koyuldum. Forumlardan araştırdıgım kadarıyla elimdeki paraya alınabilecek en iyi motosiklet mondial...
  16. Enes Bakır

Kararsız kaldım abilerim,kardeşlerim yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar öncelikle yaşım 18, lise son sınıf öğrencisiyim. Allah ın izniyle önümüzdeki sene üniverseteye başlıyorum. Konuya başlamadan önce A2 Ehliyetim var, İdaretende olsa kaskım,montum ve yazlık eldivenim var. Daha önce 2500 km çin malı scoter, yaklaşık 7500 km ise kymco ck125 (vitesli)...
  17. Enes Bakır

A2-Ehliyet direksiyon sınav tarihi

Arkadaşlar sürücü kursumdan 1 hafta önce bi mesaj geldi direksiyon sınavları 11-12 nisan ve 18-19 nisanda yapılacaktır bilginiz olsun diye, 2 gün öncede farklı bi mesaj geldi direksiyon sınavınız 26 nisandadır diye neyse tamam dedik. Fakat çoğu benle aynı dönemde farklı kurslara yazılan...
  18. Enes Bakır

2015 A2 Ehliyet direksiyon sınavı harç ücreti ?

Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar yazılı sınavdan 88 alıp sınavı geçtim çok şükür. sürücü kursumdan mesaj geldi bu gün direksiyon sınavı için harc ücretini ödeyiniz diye, ben ücreti 60 tl biliyordum fakat bu gün benimle aynı zamanda farklı sürücü kursuna yazılan arkadaşlarım (B SINIFI EHLİYET...
  19. Enes Bakır

Motoruma hangi bakımları yaptırayım yardım lütfen

Arkadaşlar motorumu 29.500 km de satın almıştım şuan 33.500 kmde aldığımdan beri her 1000 km de bir yağını değiştirdim ve zincirini yağlattım bunun dışında hiç bir bakım yaptırmadım (hava filtresi-fren balataları buji değişimi gibi) sezona girmeden yarın ustama götürüp tamamen bakımını...
  20. Enes Bakır

30.000 KM de ki bir motor açılırmı ( içini açmaktan bahsetmiyorum )

Arkadaşlar iyi akşamlar 2005 model kymco ck125 motosiklet almıştım 2014 aralık ayında aldığımda motor 29.500 km deydi şuan 33.500 km de çok şükür beni hiç üzmedi her işimi görüyor 5 lira benzinle bütün istanbulu geziyorum :cherry: konumuza gelelim motorumu aldığımda ne kadar zorlarsam zorlayım...

Yeni mesajlar