Arama sonuçlarınız

1. TEMBEL

MT Revenge Mat Siyah L beden ve Revenge GP Turkuaz-Pembe M beden

Merhaba, motosikletimi sattım. kendi kaskım olan mat siyah L beden 100 TLdir. Kız arkadaşıma 3 ay önce aldığım sadece 3 kez giyilmiş sıfırdan farksız MT Revenge GP turkuaz-pembe M beden kask 200 TLdir. Sahibinden.com üzerinden kredi kartı ile taksitli alabilirsiniz o zaman ki fiyat L beden...
  2. TEMBEL

Zımparasız Boya?

Motorun mevcut boyasının üzerine direk sprey boyayı uygulasam, çok dayanaksız olur mu?
  3. TEMBEL

Başlıyorum 2014 - Cafe Racer - Mondial İçerir

Herkese merhaba! Motosiklete tamamen keyif için biniyorum. Hurda motor parasına 1500 km önce sıfır olarak aldığım motosikletimi bir şeye benzetmeye çabalıyorum. Havalarda güzel olunca başladım bende. Bu arada bisiklet lastiği değiştiremeyen adamım :queen: Seleyi nasıl yapacağım konusunda...
  4. TEMBEL

Motosiklet Sürücüsü Durdu. Arkadan Gelenler Duramadı (video)

Birbirlerine girdiler. Motosiklet sürücüsü bir genç kırmızı ışıkta durunca bakın neler oldu. Motosiklet sürücüsü durunca zincirleme trafik kazası meydana geldi. O anlarsa kameraya yansıdı. Kaza Avusturalya'da yaşandı. Motosikletli bir genç yolda ilerken kırmızı ışık yandı. Genç, motosikleti...
  5. TEMBEL

Kaza atlattım

bugün keyif gezisi yapayım dedim bin pişman oldum. Mudanyada neredeyse kaza yapıyordum. barzo bir pejo partner sürücüsü yol boyu tampon tampona takip etti. marinanın az ilerisinde sola dönüş yapmak için sinyalimi verdim, tam dönüş yaparken bu geri zekalıda beni sollamaya kalkışınca-aynı...
  6. TEMBEL

Yeni motor aldım...Vitesler zor geçiyor.

Biliyorum forumda böyle çok başlık var ama, acemiliğime verin lütfen. Mondial 150mg sıfır aldım. Motordaki malzemeler tırt, kalitesiz evet. Şimdilik sorunum - umarım ilk ve son olur- vitesler çok zor geçiyor. Motor daha 30 km de olduğu için mi böyle ? Park halindeyken boşa alamıyorum...
  7. TEMBEL

Mudanyadan Sevgiler !

Merhaba, rüzgarı bisiklet dışında hayatımda sadece ehliyet sınavında motorsiklet kullanırken hissettim. Hep içimde ukteydi bende gittim mondialin kampanyasından 150 mg adlı motoru aldım. Aslında iyi ettim, bir kaç yıl içerisinde çappır almayı hedefliyorum. Bayiiye ödemeyi yaptım cuma...