Arama sonuçlarınız

1. F

Depo kapağı havalandırması.

Merhaba.. bende 200 cc bir atv var.. Depo kapağında bir hortum giriş yeri var ve bu kapağada hortum takılı 10 cm falan. hortumunda ucu açık şekilde sallanıyor herhangibibir giriş yeri falan yok olsa bile 10 cm yetişmez.. servisten aldığımdan beri böyle. neden acaba bu şekilde hortumun ucu...
  2. F

Vitese attığım zaman gelen dişli atlama sesi.

Merhaba arkadaşlar bende 200 cc bir atv var OTOMATİK Vites Üç Adet vitesi var ileri boş geri olmak üzere. geriye taktığımda sıkıntı yok ama ileri vitese attığım zaman gaza biraz fazla basarsam ilk kalkışta. garrrç ediyor dişliler birbirine değiyor. 4-5 saniye devam ediyor.. dişliler...
  3. F

Bu karbüratörden türkiyede bulunurmu acaba?

merhaba. motorumu aldığımdan beri içiyor bildiğiniz benzini. serviste konuldan 30 tllik benzin ile 18 km gitmiştim. (motorum 3 aylık) neyse fazla mevzüya girmeyeyim. karbüratörde fabrika hatası oldugunu düşünüyorum ve değişmek istiyorum. karbüratörümün kodu pd24j ama googleye yazdığımda...
  4. F

Ateşleme Var benzinde gidiyor ama motor bir türlü çalışmıyor..

arkadaşlar merhaba. bu sabah saat 10 da motorumu çalıştırdım arkadaşımı 200 metre ileriye bıraktım arabaya bindi ve gitti. bende hem hava alayım hemde bi su içeyim diye gittim bi çeşmenin başına. toprak yoldan 30 km hızla gittim 3 dk sürmedi gitmem. gittim motoru stop ettim (kendisi etmedi)...
  5. F

Uzaktan Çalıştırma Kontak Bağlantısı Hakkında Ufacık Bir Bİlgiye İhtiyacım Var..

Merhaba moto dostlar.. İnwellesin uzaktan çalıştırmalı alarmını aldım. herşeyini özenle yaptım taktım motoruma. uzaktan çalıştırmayıda yapmak istedim, mavi kabloyu marş kısmına bağladım gri ve pembe kabloyuda acil stop tuşuna bağladım. buraya kadar herşey tamam. motor çalışıyor ama kontağı...
  6. F

ATV Çok Aşırı Yakıyor. Motor Randımansız Servis Aldı Motoru Ama..

Merhabalar Arkadaşlar Uzun Zamandır Motosiklet.net'i takip ediyorum ama üye olmam bugüne nasip oldu.. :pale: Hemen sorunuma geçmem gerekirse.. 2 Ay önce bi atv aldım apaci marka. Köyde kullanmak için 200 CC Lik 13 beygirlik bir motoru var.. Güzel bir motor esasında. 80 + 130 + 50 KGda yükle...

Yeni mesajlar