Arama sonuçlarınız

1. F

34 LK 7350 Kawasaki Versys motorum çalınmıştır

Merhabalar 34 LK 7350 plakalı motorum içerenköyden 16 Ocak sabah 5:30da çalındı. 2 kişi kaskla bir skuter üzerinde apartmanın garajına girip çalmışlar. Üzerinde Mivv marka egzoz, uzun tur camı ve elcil koruma mevcuy belirgin özellik olarak. Bulunmasına yardımcı olanlara ödül olarak bir miktar...
  2. F

FC-MOTO Türkiye Satışını Durdurmuş

Merhabalar, Bugün bir kaç ürün almayı denedim fakat delivery method hatası alınca fc-moto ile iletişime geçtim. Gelen email resimdeki gibi, Türkiye'ye sevkiyatlarını DHL yüzünden durdurmuşlar.
  3. F

Temiz Cardo Scala Rider G9x Intercom

Kısa bir süre kullandığım Cardo Scala Rider marka G9x model interkomu satıyorum. Ürünün çok fazla özelliği mevcut. En başlıcaları -1.6 km mesafeye kadar kullanım -Müzik paylaşı -Ses ile kontrol -Dahili radyo ve 6 kanal hafızası -Acil numara özelliği -13 saat aralıksız konuşma ve tek...
  4. F

Zorunlu Trafik Sigorta Fiyatlarinin Düşürülmesi İçin İmza Kampanyası

Herkese merhaba, Basliktada bahsettigim gibi asagidaki kampanyaya destek olarak bir farkindalik yaratilabilir. Üşenmeyin, erinmeyin. Bir imzada siz verin. https://www.change.org/p/zorunlu-trafik-sigortası-fiyatları-düşürülsün-naci-agbal-ba-yildirim?recruiter=464877986
  5. F

TEMİZ 2013 HONDA CBR 250R

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2013-model-kazasiz-servis-bakimli-pirelli-rossolu-cbr250r-227281960/detay Motorun trafiğe çıkış tarihi 05.03.2014'tür. 1.000 ve 4.000 km bakımları Konşuk Honda servisinde, 8.000 bakımı Doğu-Batı Honda servisinde yapılmıştır. Ayrıca düzenli...
  6. F

Kontağa Su Kaçtı Anahtar Dönmüyor - Yardım Öneri Lütfen

Arkadaşlar merhaba, Motorun kontağına yağmurdan su kaçmış. Anahtar dönmüyor. Yaklaşık 15 dk sürede motoru çalıştırabildim. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu? Ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan var mı? WD40 sıkacağım ama önce suyu çıkartmam lazım. Teşekkürler.
  7. F

Dainese Gore-tex Bot Kullananlar Yardımcı Olabilir mi?

Arkadaşlar Dainese marka aşağıda linkleri bulunan bu 3 bottan herhangi birini kullanan var mi? Özellikle Latitour ve Night Hawk modellerinin kış şartlarındaki performansı nasıldır acaba? Soğuk havalarda ayaklarınız üşüyor mu? Bundan başka önerebileceğiniz bot var mıdır...
  8. F

Malzemelerimi tamamlardım (resimli), şimdi sıra motorda

Herkese merhaba, Bir süredir motosiklete merak salmıştım. Hem forumdan hem de çeşitli videolar sayesinde içimdeki heves iyice artmıştı. Forumda da üyeliği bulunan @huseyinc adlı arkadaşımın da yardımıyla ufak ufak eğitimlere başladım, bir yandan da vakit kaybetmemek için ehliyet kursuna kayıt...
  9. F

Herkese merhaba

Merhabalar, Adım Furkan, son bir kaç haftadır motosiklet.net i takip ediyorum ve bugün üye olarak içeri adım attım. Haftaya ehliyet sınavına girecegim ve yakında bir motor da alarak aranıza katılacağım. Tüm motorcu arkadaşlarıma selam ederim. Hepinize kazasız belasız keyifli sürüşler.

Yeni mesajlar