Arama sonuçlarınız

1. 40yapar

Umarım bu yazıyı okuyorsundur!

https://www.facebook.com/habertempo/videos/814618581934124/?pnref=story Umarım bu forumdasındır ve bu yazıyı okuyorsundur... Ulan haysiyetsiz mahluk, ulan namus fukarası, ulan şerefsiz evladı... Hiç mi vicdanın sızlamadı bu köpeğe bunu yaparken? Hiç mi kendinden utanmadın? Gözünü dünyaya...
  2. 40yapar

Bu rotada nelere dikkat etmeliyim?

Arkadaşlar selamlar, Kısa bir Süre sonra İstanbul'dan hareketle ilk durak Antalya olacak şekilde, aşağıdaki haritadadaki rotayı izlemeyi düşünüyorum. Ana duraklar bunlar, bu rotadan çıkmayacağım ama yol üzerindeki başka yerlerde de mola verebilirim. https://goo.gl/B4b4jH Sizlerden ricam...
  3. 40yapar

Forumdan soğutan çiğ motorcular

Öncelikle böyle bir başlık açtığım için üzüntümü belirtmek isterim. Ancak derdimi paylaşmadan edemeyeceğim. Elbette ki geneli kapsayan bir durum değil bu. Önceleri forumu oldukça yoğun kullanırdım. Lakin bir süredir forumdan ciddi olarak soğumuş bulunmaktayım. Sebebine gelince; Diyelim ki bir...
  4. 40yapar

Yardım önerdim, fırça yedim

Biraz önce evden ciktim ve otobus duragina geldim. 30 metre gerideki isiklar kirmiziya donunce cbf150 bi kurye en one gecti ve isigi bekledi. İsik yesile dondu bu hareket edemedi. Sonra motorun sagini solunu kurcalamaya basladi. İsik kirmizi-yesil devam ediyor bu arada. Belki yardima ihtiyaci...
  5. 40yapar

Devlet benden para almıyor (valla)

Herkese selamlar! Sticker şeklinde HGS kullanıyorum. Ancak herhangi bir yere yapıştırmış değilim, ruhsatın içinde duruyor. Köprüden geçerken zaten otomatik olarak ücret düştüğü için dert etmemiştim. Tem'de iken de önceleri reflektörlü yeleğimin yakasındaki cepteydi, giriş istasyonunu bir türlü...
  6. 40yapar

... ve asfalta yapıştım

Akşam 19:30 sularında Mecidiyeköy yönüne giderken haliç köprüsü üzerinde ilk kazamı yaptım. Trafik yoğundu ve yaklaşık 25-30 km hızla akıyordu. Ben de sağdaki aradan 30-35 km hızla ilerliyordum. Aklıma da bir an dün FSM'de beyaz fiddle ile hayatını kaybeden rahmetli kardeşimiz gelmişti. Bazen...
  7. 40yapar

34 TH 4336 - hayati tehlike içerir

Bugün Facebook'taki "scooturk" grubunda şu resmi gördüm: [/url][/IMG] Çarpıp kaçan motorcu bozuntusunu kesinlikle tasvip etmiyorum. Ancak sırf sığırın biri çarpıp kaçtı diye de çoluğumdan çocuğumdan olmak, sakat kalmak istemiyorum. Sizlerin de istemeyeceğinizi biliyorum. Bu yüzden yukarıdaki...
  8. 40yapar

Henüz doğru düzgün şehir dışına çıkmayan motorcular

Evet gençler, biz tatlı su motorcuları, Kadın başına aslanlar gibi ege-akdeniz turu yapan bu arkadaşımızı görünce kendi özgüvensizliğinden utanan kaç kişiyiz, bi ses verin hele http://www.hurriyetkampus.com/haberler/gundem/yalova-dan-doner-dediler-
  9. 40yapar

Motorcunun motorcuyu silkelemesi

Arkadaşlar merhaba, Forumdaki, hatta motor üstündeki geçmişim çok eskiye dayanmıyor. Acemi diyebileceğiniz bir arkadaşınızım. Geride kalan zaman zarfında bir şeyi fark ettim. Evet, motosiklet çok keyifli bir şey. Evet, motosikletçiler görece daha dayanışmacı bir kitle. Ama ne zaman motosiklet...
  10. 40yapar

41 RS 172 plakalı jip, trafik polisi ve ben

Selam arkadaşlar, Bu akşam yaşadığım bir olayı anlatmak istedim size. Gece 23:30 sularında Beşiktaş'tan Emirgan'a dönüyorum sahilden. Tam Ortaköy'ü geçtim, eğlence mekanlarının birinin önünden beyaz bir kia jip çıktı, sağ şeritten ilerlemeye başladı, benim hemen önümde de arabayla eşim gidiyor...
  11. 40yapar

İstanbul'da trafiğe çıkacaklar dikkat

Arkadaşlar selam, Beşiktaş'tan çıkıp az önce eve (Baltalimanı) geldim. Ortaköy ile Bebek arasında öyle bir rüzgar vardı ki 190 kilo motor + 90 kilo ben toplamda 280 kiloyu kuru yaprak gibi savuruyordu valla. Eğer trafiğe çıkmadan önce bu yazıyı okuyorsanız lütfen dikkatli ve hazırlıklı olun.
  12. 40yapar

10 puanlık uzmanlık sorusu

Arkadaşlar selamlar, Forumda aramaya çalıştım ama bir sonuç elde edemedim. Sıkıntı şu, 2014 xmax 250 abs kullanıyorum. 2350 km'de. 1000 bakımını 25 Ekim'de Kuruçeşme Daytona'da yaptırmıştım. Motorumda hiçbir değişiklik ekleme çıkarma vs yok, fabrikadan çıktığı haliyle duruyor. Sorun şu ki...
  13. 40yapar

bahariye caddesi'ndeki kaza ve sonrası

Çok şükür ki benimle alakası yok, sadece yaya olarak kazaya tanık oldum. hat döner diye bi dönercinin kuryesi bahariye caddesi üzerinde kadına çarpıyor. ikisi de yerde... ama benim takıldığım konular başka: 1- çocuk 14-15 yaşında ya var ya yok, hakkaten çocuk. daha favorilerinden sakal bile...
  14. 40yapar

Alpinestars mont, sıfır, etiketi üzerinde, xxl,

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-mont-alpinestars-mont-sifir-etiketi-uzerinde-eldiven-fiyatina-177408914/detay/ ilan no: 177408914 yukarıdaki ilandaki mont satılıktır. İlgilenen arkadaşlar buradan mesaj atabilirler.
  15. 40yapar

Sofraya bir tabak daha koyun :)

Merhaba arkadaşlar, Dün itibariyle aranıza yeni katıldım. Öncelikle herkesi selamlıyor, hepimize kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum. Ne zaman büyük konuşsam başıma gelir hep. Hep öyle olmuştur. Eskiden hep "motosiklete hayatta binmem, şeytan işi" derdim. Ancak bir gün bilgisayar...

Yeni mesajlar