Arama sonuçlarınız

1. A.Volkan

MOTOSİKLET İÇİN RAMPA YAPIMI!

Selamün Aleyküm değerli üyeler motosikleti bahçeye indirmek ve camımın önüne park edip kilitlemek için hafta sonu ufak bir çalışma yaptım. Çünkü motoru sokağa park etmek istemiyorum. Yaptığım çalışmanın resimlerini çektim. Motosikletin iniş yerinin çalışmadan önceki ve sonraki hali aşağıdadır...
  2. A.Volkan

YAMAHA MT25 MODELNN FİYATI BELLİ OLMUŞ 14.750

Beyler şimdi yamahanın sitesinde gördüm.:cherry:
  3. A.Volkan

CBR500R fuar öncesi kampanyası!

Arkadaşlar şimdi gördüm yanlışım varsa düzeltin! Bazı bayiler cbr500r modelinin fiyatını 20000 tl civarına kadar çekmişler!:bounce:
  4. A.Volkan

Bahçelievler Emniyet Ehliyet Randevusu

Bu konuyu sadece bilgilendirme amaçlı açıyorum.Beyler az önce bahçelievler emniyetinde 35 tane yarın için kontenjan vardı.Ve inanmayacaksınız 5 dakika geçmeden ben giremeden doldu.Formu dolduruyorum tık sayfadan atıyor.Bu olayın açıklaması nedir?5 dakikada kontenjanlar nasıl doluyor?İnanabiliyor...
  5. A.Volkan

100 CC lik Vergisiz motor Seçimi(115 kiloyum boyum 1.81)

Selamün Aleyküm hayırlı Cumalar sayın üyeler bu forumun motor konusunda en tecrübesiz üyelerinden biri olarak ilk motor(vitesli) seçimimde usta abilerimin ve kardeşlerimin öneri ve tavsiyelerini benden esirgemeyeceklerini umuyorum. Şu an maddi sıkıntılardan dolayı bütçem:2500tl Sadece kaskımı...
  6. A.Volkan

7 Eylül Ehliyet Sınavı

Selamün Aleyküm Arkadaşlar bugün girmiş olduğum direksiyon sınavını Allah'ın izniyle geçtim.Sabah 11:30'da yağan sağanak yağmurun ve gök gürültüsünü altında sırılsıklam olarak parkurunu tamamladım.Komisyon sadece bir kereliğine 50 km hıza yükselmemi istedi.Benden sonra diğer adaylarda güneş...
  7. A.Volkan

Tanışma

Selamün Aleyküm arkadaşlar hepinize merhaba aranıza yeni katıldım şu an motorum yok ehliyete yazıldım.Allah nasip ederse iş ile ev arası kullanmak için ybr alıcam.Bahçelievlerde oturuyorum.Ataköyde çalışıyorum.

Yeni mesajlar