Arama sonuçlarınız

1. eXcitinG

kawasaki vulcan s almayı düşünüyorum

merhaba 2013 den beri motor kullanıyorum boy kısa olduğu için max 150 cc kullanabildim çin motorları sürekli tamir arızalarından sıkıldım gecen mağazaları dolaşırken kawasaki vulcan s gördüm boyu kısa tipi hoşuma gitti gezmek için ideal diye düşündüm. en son sym sempony 200i kullandım oda yüksek...
  2. eXcitinG

250 cc ve üstü motor arıyorum sele yüksekliği düşük olan

merhaba arkadaşlar yıllardır 150 cc motor kullandım en son sym 200i kullandım. boy 1.63 ayaklarım yere değmeyince rahat edemiyorum bu yüzden de 250 cc ve üstü motor alamadım hiç motor çok ağır olmayacak ve sele yüksekliği 730 735 i geçmicek bildiğiniz motor var mı ? şuan gözüme kestirdiğim...
  3. eXcitinG

sym symphony st 200i mu kmyco agility 200i mi ?

merhaba arkadaşlar ortalama 7 yıldır motor kullanıyorum sürekli kullandığım motorlar 100 150 cc vitesli kullanıyorum 1 yıl da scooter kullandım. vitesli motorumu satıp scooter almak istiyorum. sebebi coğunlukla şehir içi kullanıyorum ve sürekli dur kalktan bıktım vites ile. şuanda iki motor...
  4. eXcitinG

Hangi marka scooter is icin ve sehir icinde gezmek icin.

Merhaba arkadaslar sehir icinde is yapmak servis icin scooter bakiyorum ortalama 100 veya 125 cc oncelik 100 cc dir. Daha once yuki 100 cc yuki vardi motoru yikatiyordum su kaciyordu beyin vs degistiriyordum 5 tl yikama 50 tl masraf aciyordu sikildim sattim vitesliye gectim ondada surekli...
  5. eXcitinG

lifan em150l 5 bin bakımı için yardım.

merhaba arkadaşlar motorumu 2015 de aldım bakımlarını genelde kendim yapıyordum veya dışarda motorcuya yaptrıyordum. kendi servisleri 2 vida sıkmaya 100 150 tl alınca bütün motorları kendim yapmaya başladım. şimdi lifan motorum için 5000 bin km de ne tür bakım yapılması gerekiyor biliyormusunuz...
  6. eXcitinG

Sizcr bana uygun motor hangisi

Merhaba ben ortalama 4 5 yildir motora biniyorum yaz kis suana kadar 100 150 lik 3 motor aldim motoru hem gezmek icin hemde teknik servis icin kullaniyorum boyum 160 67 kilo eskiden 50 kiloydum suan baya bir kilo aldim :) 150 liklerden sikildim sebebi bazen git gel 80 100 km yol yapiyorum...
  7. eXcitinG

Merhabalar

Merhaba ben Bursa dan Erdoğan 30 yaşındayım 2012 den beri motor kullanıyorum çocukluğumdan beri hep cbr hevesim vardı ama kısmet olmadı Küba ile devam ediyorum şimdilik :) Bu arada motor için aksesuar ve bakımlar için hangi siteyi kullanıyorsunuz Iyi forumlar dilerim.

Yeni mesajlar