Arama sonuçlarınız

1. T

numaralı Saydam contact Lens 14.20 8.60 -7.50 ücretsz

Merhaba arkadaşlar, Kendime lens siaparişi verirken yanlışlıkla Dia: 14.20 Bc:8.60 Sph (Pwr):-7.50 Bausch & LombSofLens 59 siparişi vermişim. Kutuyu açtım ve gözüme takana kadar uyanmadım işe :) neyse kutu içerisindeki çiftlerden birini bozdum. Diğer 2 çift +1 tek duruyor . İhtiyacı olan...
  2. T

Ana sayfa reklamı ve müzik

Sevgili site yönetimi, Reklamsız olmaz bu işler biliyorum ama Bajaj reklamı siteyi ilk açtığımda blockerı aşarak kapatamadığım ve göremediğim bir yerlerden çalmaya başlıyor. Ansızın kulağıma gelen bu ses irkilmeme (çan sesi var) ve çoğu zaman çalıştığım programdan anlamsız sesler geldiğini...
  3. T

Diğer Motoran Crazy 125cc

Birkaç başlık gördüm ama motor hakkında bilgi yoktu. Yeniden açmak istedim. İnternetten de hakkında fazla birşey bulamıyorsunuz. Çin malı bir motor olarak yaklaştım ve nede bozulur can verirse orda bırakırım diyerek aldım.Daha rodajı bitmedi. Teknik özellikleri şöyle; MOTOR TİPİ: Tek...
  4. T

otobüsle istanbuldan sakarya pamukova gidiş

Arkadaşlar bir işim için sakarya pamukovaya gitmem gerekiyor. İstanbuldan otobüsle nasıl gideceğime dair bilgi verebilecek olan var mı ? Eskişehir otobüsleri sakaryadan geçiyormuş doğru mudur ?
  5. T

herkese merhaba

Selam arkadaşlar, Foruma yeni üye oldum. Genelde dışardan misafir olarak bakıp çıkıyordum :) aktif olacağımı pek sanmıyorum işim dolayısı ile ama :) Otomasyon teknikeriyim. İstanbulluyum ve İstanbulda ikamet ediyorum. Megelli 250R kullanıcısıyım. İlk motorum ve rodaj dönemimdeyim. Bugün 1000 km...

Yeni mesajlar