Arama sonuçlarınız

1. One_ Million

Motorcular Serseri Değildir..

Malesef ki toplumumuz motorculara serseri olarak bakıyor. Aramızdaki çürük elmalardan kaynaklı olsa gerek ki bu ön yargı var. Ve malesef toplum bize ayırt etmeden genel olarak bakıyor. 2016 Mayıs ayında çektiğim ve yayınladığım bir video, umarım ön yargıları bi nebze olsun yumuşatır. İyi...
  2. One_ Million

Açık Kask Tavsiye - Scooter

Arkadaşlar merhaba, Daha önceden 1000rr motorum vardı sattım. Bıraktım diyerek tüm ekipmanlarımı dağıttım ama o işler öyle olmuyormuş :) kanı kaynıyor insanın. Sadece işe gidip gelmek için xmax250 aldım. Yaz aylarında kullanıcam fullface kask kulandığım için açık kasların hangisi daha iyi pek...
  3. One_ Million

Duyarlı İnsanlarız Biz..

Sabah kamerama takılan görüntü.. İyi Seyirler.
  4. One_ Million

Hava Filitresi K&N

Arkadaşlar Selamlar, Hava filitresinin egzoz sesine katkısı varmıdır? Yetkili serviste olmak üzere hava filitresi takarsan daha güzel ses alırsın diyen 3-5 kişi oldu, tavsiye olarakta K&N önerdiler. Genelde motorlarımda hep slip-on egzoz yada komple egzoz kullandım, birde hava filitresi denemek...
  5. One_ Million

Rosso Corsa vs Rosso Corsa 2 Fark..?

Arkadaşlar merhaba, daha önceden rosso corsa II kullandım gayet memnun kalmıştım yumuşak hamurlu ama ömrü biraz kısaydı, rosso corsa hiç kullanmadım, kullanıp tecrübe edenleriniz var mıdır? Forumda araştırdım konu daha önceden açılmış ama kimse net bir cevap verememiş, belki aranızda kullananlar...
  6. One_ Million

Patlamalar ve Terörle Alakalı.. Etkinlik, Miting..

Arkadaşlar Öncelikle Milletçe Başımız Sağolsun Allah hepimize sabır ve güç versin. Terör ve Patlamalarla alakalı, Motosiklet camia sı olarak miting veya bir etkinlik varmıdır? Bilgisi olan varmı? Araştırdım ama bulamadım. Biliyorum dışarı çıkmayın kalabalığa karışmayın diye bir çok mesaj...
  7. One_ Million

2 Teker 4 İnsan..

Yer Gaziantep.. Yurdum İnsanı :) http://www.iha.com.tr/video-onlar-olume-meydan-okudu-trafik-polisi-seyretti-82876/
  8. One_ Million

Bridgestone Battlax Lastik.. Tavsiye?

Arkadaşlar Selamlar, Nihayet 2016 Model 1000rr' mı Dün itibari ile teslim aldım, Üzerinde Bridgestone Battlax Heypersport S20f Lastik var, Fuarda dikkatimi çeken bir şey Bmw' de motorlarında bu lastiği takmıştı hatta bir kaç markada daha mevcuttu, daha önceden bu lastiği kullanmadım, ama bu...
  9. One_ Million

Aramızda Belçika' da Yada Çevresinde Yaşayan Varmıdır?

Arkadaşlar selamalar, Aramızda almanyadan olan bir çok arkadaş gördüm, Belçika veya çevresinde yaşayan arkadaşlar kullanmış olduğunuz online motosiklet ile alakalı herşeyi bula bileceğimiz, Özellikle Dainese, AlpineStars ve Arai Markası ile alakalı ekipman ala bileceğim bir internet sitesi...
  10. One_ Million

Sizce 2016 Yeni Renk HRC mi? - Yoksa Repsol mü? 1000RR

Arkadaşlar pazar günü fuara gittim, Aslında Yamaha R6 veya Kawasaki 636 almaktı amacım, Yamahada hiç bir değişiklik yoktu abartı fiyatı hariç, kawasakinin yeni rengi gayet hoştu, Yamahanın 47.400 , Kawasakininde 46.500(ABS siz) fiyatıı görünce, Ve hondanın Cbr1000RR'ın fiyatını fuara özel...
  11. One_ Million

Hayaller Ve Acı Gerçekler..!

Arkadaşlar öncelikle merhaba, Uzun süredir bir çok motosikletle alakalı form ve blog sitelerine üyeyim ve boş vakitlerimde takip ediyorum. Gözlemlerim sonucu üzüldüğüm bir konuyu sizinle paylaşmak istedim, yeni motora başlayan arkadaşlardan tutunda cc büyütmek isteyenlerimiz yada tarz sitil...
  12. One_ Million

Bu Sezon Yamahacılar Kawasakici Olurmu Dersiniz?

2016 Fiyat listeleri açıklandı, YZF R6 47.500TL Kawasaki ZX636 13.900€ (45.500TL) Abs li versiyon ise 48.700 TL Haliyle ikiside teknolojikte olsa, kawasaki 1 tık önde her daim bu bir gerçek 36cc bile yeterli olsa gerek, servis ağından yakınma vardı eskiden hala aynımı bilmiyorum ama, bu sezon...
  13. One_ Million

R6, GSX-R600 ve 600RR Uzun Süre Kullanıp Tecrübe Eden..?

Arkadaşlar Merhaba, Şimdi bir çok arkadaş yinemi aynı konu diyicek ama, her yıl yeni teknoloji yeni bir eklenti geliyor motorlara, yani 2006 da bu konu zaten açılmıştı diyip isyan etmeyin lütfen anlayış ve yardım. Artı sadece bi tur atıp, ya bu çok sertmiş yada bu çok yorucu vs, diyen...
  14. One_ Million

İstanbul İçi 1000 lik Motor

Arkadaşlar selamlar, Bende 600rr var, 3 sezondur kullanıyorum, hafta içi istanbul içindeyim akşamları bağdatcaddesi bebek vs.. Hafta sonları uzun yol yapıyorum kafam nereye eserse oraya. Sorum şu, çok trafik olduğunda motor sıcaklığı 600rr' da 104-106 yı görüyor, 3 sezondur aynı motoru...
  15. One_ Million

R1 EGZOZ SESİ.. !

Arkadaşlar selamlar, Yamaha Yzf R1 lerin motorunu hepimiz biliyoruzki 4 silindir olsada pistonların çalışma şekli diğerlerine nazaran farklı olduğu için egzozdan iyi bir ses alamıyoruz, benim bildiğim kadarı ile son kasa ve bir önceki kasa bu şekilde.. 2006 ve 2010 arası da aynı şekilde mi? İyi...
  16. One_ Million

YAMAHA, HONDA VS.. 2016 RENKLERİ..!

Arkadaşlar herkese selamlar, 2016' da gelicek olan racing motorların renkleri değişecekmi? Değişiyorsa ne zaman belli olacak? Yanılmıyorsam Yamaha her yıl fark bir renk getiriyor. ilk fuar Motor Bike Expo 2016 italia oluyor sanırım. Ocak 22-23-24 Honda 1000RR içn kasa da değişiklik olacağı...
  17. One_ Million

Maxi Scooter Diz Örtüsü ve El Kılıfı Tavsiye..?

Arkadaşlar kışın yağmurdan ve rüzgardan korunmak için diz örtüsü ve el kılıfı kullanmak istiyorum. Bu gün yolda bir kurye arkadaşta gayet sağlam gözüken iki ekipmanda mevcuttu, çok memnun olduğunu altına yağmurluk pantolon giymediğini de ekledi. sorduğum da sirkeciden takım olarak 180 TL ye...
  18. One_ Million

Scooter Tavsiye..? İhtiyaca Göre..?

Arkadaşlar selamlar, Evim ataşehirde iş yerim leventte. İkisi arası mesafe (Gitgel 38Km)hergün yol yapıyorum. Köprü trafiğinden sıkıldım, normalde 600rr motorum var ama onu "keyfi kullanıyorum" hem kış şartına uygun değil hemde yapılan km ye yazık. İhtiyacım olan şey tam olarak şu; Beni eve...
  19. One_ Million

Bi-Xenon Far - 600rr

Arkadaşlar Selam, Yabancı form sitelerinde bir çok motorda Bi-Zenon Far uygulaması gördüm. Türkiyede bula bileceğimiz yer varmıdır? Aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim..
  20. One_ Million

Ninja ZX-636 2005

Arkadaşlar Merhaba, Bir kardeşim Ninja ZX636 Almak istiyor, 2005 model birtane bulmuş, az km de, benim anladığım bir motor değil, bunların kronik bir rahatsızlığı varmıdır? Yada bunların piyasası nasıl? 2005 Model 20.000 km de orjinalmiş, ben motoru görmedim, sizinle paylaşmak istedim...