Arama sonuçlarınız

1. B

50.000 - 100.000 TL'ye Hangi Motoru Alırsın ?

Arkadaşlar herkese selamlar, böyle sorumu olur ? sen yaz beklentilerini ona göre cevap verelim dediğinizi duyar gibiyim. Ama benim beklentilerim karışık. Bazen bir xmax olsun az yakar, bagajı olur, rahat kullanılır diyorum, bazende diyorum o motor mu bir iron883 alıyım sesi titreşimi hissediyim...
  2. B

Alpine | Motosafe Tour Vs Race

Merhabalar, Alpine Motosafe kulak tıkacı alacağım fakat Tour olan modelimi yoksa Race olan modelimi almalıyım bilemiyorum. İntercomdan muzik dinlemek önemli benim için, Race modeli muzik sesinide fazla keser mi, bana tour versiyonu yeterli gelir mi bilemiyorum. Daha önce kullanmış olanlar varsa...
  3. B

Kask Tavsiye

Nexx sx.100 : 1000TL Nolan n87 : 890 TL LS2 FF353 : 325 TL Shoei qwest : 1565 TL Motorum Yamaha mt 25, bu 4 kasktan birini almak var aklımda, aslında shoeide dahili güneş vizoru olmadıgı için almak istemiyorum fakat herkes çok kaliteli diyor ben denedim fakat öyle ekstra bir kalitede...
  4. B

Uzun zaman sonra tekrar motosiklete dönüş ve motosiklet seçimi

Merhabalar, üniversite yıllarımda yamaha yzf r125 ile motosiklet dünyasına adım atmıştım. Mezuniyete yakında motorumu sattım ve o zamandan beri otomobil kullanıyorum. Motorumla o yıllarda mersin-antalya-izmir-istanbul şeklinde gezi yapmışlığım bile var. r125 ile pek rahat olmadı tabi. Tekrar bir...
  5. B

Acun- Kawasaki H2 -Survivor

Arkadaşlar Acun motoru oralara götürüp tvde top speed denemesi yaptı ama bu sefer kask taktı :D http://www.acunn.com/video/survivor/dominik-yollarindan-acun-ilicali-ruzgari-motorla-hiz-testi-yapti/482491?csface=1
  6. B

Yzf r125 ile Kıbrıstan İstanbula 1000km

Merhabalar okulun bitmesiyle beraber yolculuk planlarını yapmaya başladım. İlk olarak Girne-Taşucu vapuru ile 12si gece vapura binicem sabah taşucuna inicem. Tahmini gümrük fln derken 10-11 gibi yola çıkmaya hazır olurum taşucundan. Fakat hangi rotayı izlemeliyim hangi şehirde konaklamalıyım...
  7. B

Satılık Sıfır Orjinal Sjcam Sj4000

Arkadaşlar satılk orjinal Sjcam Sj4000 sıfır ürün kutusu hiç açılmadı. İlgilenen olursa bana ulaşabilir. Fiyat 250TL Satılık olan kamera sarı renkte. Kutu üstünde ve kamera üstünde sjcam logosu var.
  8. B

Satılık Shark Raw L beden Beyaz 550TL 4 Aylık

4 ay kullandım kutusu belgeleri kılıfı hepsi duruyor. Anes motordan alınmıştır garanti kaydı yapıldı. Çok hafif,kaliteli dikkat çeken bir kask. Arai alacağım için satmak zorundayım fiyat sondur. Fotoğraflar bana ait...
  9. B

Mercedes travego 15 bagajında motorsiklet taşımak

Arkadaşlar bu modelin bagajında yamaha yzf r125 taşıyacağım dik olarak bagaja sığar mı ? ayrıca benzin yarım depo dursa bir sıkıntı olur mu ? İp ve yumusak naylonlardan aldım sarmak için sizin tavsiye edeceğiniz başka bir şey var mı ?
  10. B

Yamaha yzf r125 ve sosis çanta

Arkadaşlar sosis çanta daha önce kullanmış olan varmı aranızda ? Uzun yolda r125 arkasında kullanmak için Hein Gericke 90lt çanta almayı düşünüyorum sabitleme konusunda sıkıntı yaşarmıyım merak ediyorum yada uygun fiyatlı başka bir alternatif düşünülebilir mi ?
  11. B

Direksiyon sınavındaki saçmalık

Arkadaşlar bugün direksiyon sınavına girdim sorunsuz şekilde geçtim. Fakat ilginç olan kısım müfettişlerdi. Biri kadın biri erkek ve ikiside motorsiklet kullanmayı bilmiyorlardı. Özellikle kadın müfettişin trafikten bile haberi yoktu. Müfettişin a2 direksiyon sınavına girmesi için a2 ehliyeti...
  12. B

Zincirin maşaya değmesi

Arkadaşlar merhabalar. Resimde işaretlediğim yerde zincir maşanın üstündeki plastik alana değiyor yada çok yakın benim motorumda bu normal mi ? Motorum yzf r125
  13. B

Satılık 2 adet LS2 FF351 kask S ve XXL

Kasklarda sorun yok yeni bir kask alacağım için boşa çıktılar. Tanesi 75TL özellikle S beden olan neredeyse hiç kullanılmadı
  14. B

Caberg - Givi kask seçimi

Arkadaşlar LS2 kaskımla vedalaşıp orta kalite bir kaska geçmeye karar verdim bütçem şuan bu bahsettiğim kasklara yetiyor. Mototaldan alacağım kaskları caberg ve givi kasklar 190tl sanırım bu kadar ucuz olmalarının sebebi 2012-2011 üretimi kasklar olması. Ben zaten 2 sene sonra askere gideceğim...
  15. B

Fren hidroliği sızması

Merhabalar. Ön fren rezervuarından az miktardada olsa sızıntı olduğunu fark ettim. Motorum yzf r125 yan tarafından baktığımda hidrolik tam dolu gözüküyor acaba çok fazla hidrolik sıvısı olduğu için yaz ayları geldiğinde genleşti ve sızdırmayamı başladı. Ben rezervuar kapağını açsam ve kontrol...
  16. B

Sonunda ilk motorum Yamaha Yzf R-125

Uzun süre istedikten sonra motorumu dün aldım sonunda :) 9 aylık. 2600km suan 2800 oldu. Tiger egzoz, rizoma elcik, xenon far ve yanıp sönen stop lambası, katlanır plaka var ekstradan. Garanti belgeleri yedek anahtarları orjinal parçaları vsvs eksiksiz. 2 tanede ls2 kask. Daha yıkayamadım...
  17. B

Alınık İstanbul Yamaha YZF R125

İstanbul içi olması şart.İlk motorum olacağı için şehirlerarası kullanmak istemiyorum. 5-10 bin arası hasarsız r125 satanlar bana ulaşabilir :)
  18. B

Yamaha yzf 125 mi SYM wolf 250 Mi ?

Arkadaşlar bu iki motor arasında kalmış durumdayım bütçem 8.500tl ikinci el alacağım. Başka model önermeyin lütfen bu iki model arasında karar vermek istiyorum. Farklı motorlar fakat wolfun 250cc olması aklımı çeliyor ama titreşim var diyorlar. Sizin göşünüz nedir ?
  19. B

Herkeze selamlar burakmetu

Arkadaşlar yaşım 21 öğrenciyim. 1 yıldır fazla zamandır kullandığım fiat tipo ( tito ) adlı aracımı bugün motorsiklet almak için satmış bulunuyorum. Kıbrısta okuyorum evim istanbulda o yüzden en azından senede 1-2 kere kıbrıs-istanbul arası yolculuk yapmam gerekecek. Bütçem 6000tl. Az yakan az...

Yeni mesajlar