Arama sonuçlarınız

1. Aziz4458

Hyosung GT250R Fren ?

Selam. Hyosung almayı düşünüyorum hoşuma gidiyor fiyatıda uygun fakat araştırdım 2 3 kişiye sordum resmen dalga geçtiler motora binersin şekil var gazlarsın çok iyide gider ama sadece gidersin fren yok diyorlar bu konuda yardım edebilirmisiniz hyosung sahibi olanlar veya tecrübe yaşayan abilerim ?
  2. Aziz4458

Motor alacağım ama KÖPEKLER...

Merhaba yeni motor sürmeye başlayacağım tekirdağında yazlığımın orda sürerek öğreneceğim fakat etrafta çok köpek var her 2 3 sokakta bir iki tane çıkıyor ve köpekler motor sesini duyar duymaz motorun peşine takılıyor ve bazılarıda motorun gelmesini bekliyor ve motorun üstüne zıplıyor bu köpek...
  3. Aziz4458

İzmirde çalınan Suzuki GSX-R 1000 (35 EVH 24)

Arkadaşlar 6 gün oldu Hala motorumuz bulunmamiştir Aşagidaki resimlerde gözüken Gökhan kaya tarafindan çalinmiştir... +mavi beyaz L2 gsxr1000 +Bogazdan two brothers eksoz +Mavi manet +Mavi çelik fren hortumu +Beyaz mono kapak +cant seritleri mavi beyaz kirmizidir Gören duyan Erman=05533518461...
  4. Aziz4458

Mondial 150 MC ve TVS Apache RTR 150

Arkadaslar ikisinden birini almayı düşünüyorum hiç motor tecrübem yok başlangıç motoru olarak almayı düşünüyorum eğer bu motorlardan birini kullanan abimiz varsa artı ve eksi yönlerini söylerse çok iyi olur
  5. Aziz4458

Motor egzozu ile sigara yakmak

Egzozu bu hale getiriyolar fakat bunun elbet zararları vardır ne gibi zararı oluyor egzozu bu şekile getirmenin ? Tahminimce motorun ömrü uzun olmuyor veya bitiyor tamamen :)
  6. Aziz4458

Motor paramparça oldu

Çin motoru alırsanız gerisi videoda :)
  7. Aziz4458

İşte motorcular böyle insanlardır.

Gerçekten gururlandım
  8. Aziz4458

Yeni başlayacağım hangi motoru almalıyım ?

Öncelikle merhaba. Yaşım 17 motor almayı düşünüyorum daha önce hiç deneyimim olmadı ilk defa süreceğim ve başlangıç olarak hangi motoru almaya karar veremedim. Bütçem max 2500TL. Ehliyet sınavlarına girecektim fakat eylülde girebiliyorum ancak bu yaz motoru öğrenmem lazım çünkü staja...