Arama sonuçlarınız

1. Y

Satlık Givi 3lü çanta seti

Givi 3'lü ÇANTA SETİ İlan No: 1030472657 Sahibinden.com
  2. Y

Givi yan çanta şifremi unuttum

Selamlar. Motorun yan çantasını kullanmadığımdan kaldırmıştım ve uzun süredir el atmadığımdan şifreyi unuttum. Ne yapabilirim? Modeli givi e41n
  3. Y

transalp xl700 abs nasıl iptal edilir?

selamlar. Arazi sürüşleri için transalp xl700 abs nasıl iptal edebilirim?
  4. Y

Alınık outdoor tipi garmin gps

Başlıktada belirttiğim gibi outdoor tipi garmin gps arıyorum. Gidon bağlantı aparatı dahil olursa daha iyi olur. İyi akşamlar.
  5. Y

video upload ederken görüntü kalitesi düşüyor.

Merhaba abiler Gopro ve telefondan yapılan kayıtları facebook ve youtube atarken görüntü kalitesi düşüyor bunun bir çözümü varmı? Hem dosyayı mb olarak düşürecek hemde yükleme yaparken görüntü kalitesi bozulmayacak. Bide ben geçen sene yaptığım turda yanımda laptop olmadığı için anlık paylaşım...
  6. Y

Xrider neopren thermo

Merhaba. Revit gt air yazlık montumun altına soğukta giymek üzere alttaki ürünü almayı düşünüyorum. Soğuktan dolayı motosikletimi kullanamıyorum :S Kullanan yada tavsiye eden varmı?İskenderunda yaşıyorum...
  7. Y

Yds Yazlık Kısa Motosiklet Botu - Diablo 7.4 nasıl bilirsiniz?

http://www.motosikletaksesuarlari.com/YDS-Kislik-Kisa-Motosiklet-Botu-Diablo-7-4_2674.html Bu botu almayı düşünüyorum ne dersiniz?
  8. Y

İlk seyahat. Yardım. Kamplı.

Merhaba motosiklet.net eylülün ilk haftası 20günlük bir akdeniz eğe turu yapacağım. İlk olacak. Biraz endişelerim var. Mesela motora soft çanta alacağım ve malum kilidi olmadığından bi yere motoru bırakıp dolaşma işini nasıl yapıyorsunuz? Çadırı kurup gidip şehri gezebiliyormusnuz? Hırsızlık...
  9. Y

Tubeless lastik tamir seti

Herkese merhaba. Yeni katıldım aranıza. İskenderundan yazıyorum. Benim merak ettiğim birşey vardı yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıdaki ürünü aldım ama o tüpler o kadar küçük ki görünce hayret ettim. Parmağım kadar. O tüp nasıl şişirecek lastiği? Farklı bir gazmı var içinde oksijenle tepkimeye...