Arama sonuçlarınız

1. C

2007 Model 0 Motor ??

Arkadaşlar bugün bi kaç motosiklet mağazası dolandım. Gözüme özellikle 2007 model daha üzerindeki jelatini açılmamış, fiyatıda ikinci el piyasasındaki fiyatı ile aynı olan bir motosiklet çarptı Sorduğumda neden bu fiyat diye kdv ve ötv si alıcıya ait ondan dolayı dediler! Anlam veremedim...
  2. C

Aklımda deli sorular :D

Herkese iyi forumlar forumdaşlar. Yaklaşık 1 ay önce 0 olarak aldığım 150KT ile bugünlerde 450 km ye ulaştım. 1-Depoyu fullediğimde 225km de ana depo bitti yedeğe geçtim. bu normal bir değermi sizce? 2- Motosikletle örneğin 4. viteste giderken gaz kesip tekrar gaz verdiğimde, sanki marşa...
  3. C

Ekipman Yardımı.

Arkadaşlar motoru yeni aldığım zaman ekipmanları biraz aceleye getirip dandik şekilde dizdim. 80 liralık kask ucuz cırtcırtlı dizlikler falan aldım. Dizliklerden memnunum fakat kask mont ve eldiven için sizin tercihlerinizi öğrenmek isterim. Seçim önceliğim yaz ve kış kullanım açısından uygun...
  4. C

Yardimmm

Dostlar 3 4 gundur motorumun yedek depo ana depo geciş vanasindan gaz halinde benzin cikip, vana uzerinde sivi hale donusuyor oda motor bloguna damliyor. Aldigim gunden beri benzin kokusu vardi ancak havalar sogumaya basladigi icin daha cok arttigini dusunuyordum. Bugun gunduz gozuyle bakinca...
  5. C

Acil Yardım !!!

Sevgili dostlar bu hasta aldığım Mondial 150KT motorumda yedek depoya geçerken elim bu resimdeki işaretlediğim yere çarptı.. 3 kademeli bi alet bu ve en alta gelmiş. Marşa basıyorum basıyorum çalışmıyor. Derken çözdüm olayı o elimin deydiği yerle ilgi bi sıkıntıymış orta konuma getirdim marşa...
  6. C

Ve Sonundaaa...

Evet dostlar. Sizi uzun zamandır bunaltıcı, amatör sorularla sizi sıkmış olabilirim. Ancak uzun araştırmalar sonucu her ne kadar Çin malı kötülensede bütçemin en üst limitinde Mondial 150 KT almış bulunmaktayım. Henüz pek yol yapmadım ancak şimdilik şunu çok net söyleyebilirim ki aldığım için...
  7. C

Mondial 150KT Hakkında Yardım

Arkadaşlar, forumdaşlar... 15 20 güne kadar 0 bi 150KT alacağım. Öncelikli merakım servis bakımı yaptırmayı düşünmüyorum. Her bakımı kendim halledip motosiklette herhangi bi sıkıntı çıktığında kendim halletmek istiyorum. Yaşadığım yer yazın oldukça sıcak oluyor. *İlk bakımı sırasında kaça kaç...
  8. C

Plaka Çıkartmama Cezası.

Sevgili dostlar. Geçmişte bi çok sorum oldu acemiyiz bilgisiziz ilginiz için şimdiden teşekkür ederim. Sorum şu ki Aralık ayı ortasına doğru bi motosiklet almayı ve köy evine atmayı düşünüyorum. Köye gidince evden bakkala bakkaldan eve gideyim istiyorum. Motosikleti satan arkadaş 2014 model...
  9. C

Çin Malı Skuterin İyisi

Sevgili dostlar. Köyde kullanmak üzere 150cc skuter almayı düşünüyorum.Didimden alacağım için motoru burada Mondial,Motoran,Hero ve Kral motor var. 2.el motor almak içinde tecrübe ve birikime sahip değilim. Mondialler 3.000 den başlıyor Motoran ve Kral motor 2650-2750 civarında bulunduğum...
  10. C

Mondial Mash mi? Argent mi? ZNX mi?

Sevgili dostlar. Kısa bi zaman içerisinde bi yerden bütçemi rahatlatacak bi para bekliyorum. İlk önceliğim ehliyete başvurup sonrasında motosiklet almayı düşünüyorum. Kesin olarak bildiğim tek şey skuter ile başlayıp maksi skuter ile devam etmek. Ve bütcem dahilinde skuterlara baktım yapılan...
  11. C

B2 ehliyet sorunsalı.

Değerli motorsiklet dostları Muğla'ya bağlı bi köyden yazıyorum. Yaklaşık 6 ayı aşkın zamandır forumlarda motosikletler hakkında genel bilgiler topluyorum. Başlarda 250cc ile başlayıp en son 125 cc lik scooterlarda karar kıldım :sunny:. Fakat hep ''bi kursa bakar'' dediğim ehliyetle ilgili...
  12. C

Maxi scooter-ilk tecrübe-uzun yol

Merhaba sevgili dostlar. Öncelikle çocuklukta herkesin muhakkah bi halley davidson hayali olmuştur. Ancak yaş büyüdükçe trafik şartları ve hayat standartlari ile hayaller büyüyüp küçülüyor. Yakin zamanda bi a2 ehliyet alip motor almayi dusunuyorum. Butcem buyuk ihtimalle max. 7.000tl olacak...
  13. C

Scooter-Uzun Yol

Herkese merhaba sevgili motor dostları. Uzun zamandır üye olmadan forumu takip ediyorum. 3 4 aydır sağlam bir şekilde motor sevdası başladı bende. Daha önce tanıdığım arkadaşların motorlarına bisiklet muamelesi yapıp 1 tur atıyordum. İş ciddiye binince A2 ehliyeti alıp üstüne birde motor alayım...

Yeni mesajlar