Arama sonuçlarınız

1. ugur pektas

2015 ybresd

selam arkadaslar2015 model ybresd mı aldım kanunı motorumu sattım:)resımlerını pazar gunu atıcam ınsallah
  2. ugur pektas

hava fılıtresı

herkese merhaba arkadaslar benım merak ettıgım hava fılıtresını ne kadar aralıkla degıstırmelıyım motorum 100cc 10500km hıc degısmedı sadece 2 defa temızlendı servıse en son getırdıgımde gerek yok bunlar toz almıyor dıyorlar bende oyuzden servısı desıtırdım bakıma getırdıgım zaman...
  3. ugur pektas

honda cb125 e

merhaba arkadaslar honda cb125 e hondanın sıtesınde 0km gorunmuyor artık cb125 e uretılmıyormu haberı olan varmı varsa nedenını bılen varmı
  4. ugur pektas

motorum arıza yaptı sorun ne cozemedım

motorum kanunı bs 100 dun sabah motorla carsıya ındım sonra fırından ekmegımı alıp eve gıtmek ıstedım ancak fırına gırerken stop etmıstım sonra calısmadı karburator ve hava fılıtresını temızledım yenı bujı alıp taktım genede calıstıramadım motor aku basıyor mars cevirıyor calısmıyor tecrubelı...
  5. ugur pektas

hangısını almalıyım

meerhaba arkadaslar benım bs100kanunım var 4 vıtes 2 el guvenemıyorum sız olsanız benım yerımde bunlardan hangısını alırdınız gucum bu saydıklarıma yetıyor honda ace125 bajaj baxsor ama bunlarda 4 vıtes karar veremıyorum
  6. ugur pektas

ybr 125 honda cb125e honda cbf 150

yukarıda bahsettıgım motorların anca 3000tl ye kadarını 2 el almak ıstıyorum fakat her zaman o km oncelıgım bunlarda kanunının o sıfırına param yetıyor ama ben uzun yol gıtmek ıstıyorum honda yada yamaha ıstıyorum kararsızım
  7. ugur pektas

kanunı bs100 ıle kırklarelı ıstanbul

merhaba arkadaslar ben kanunı bs 100 le kırklarelı den ıstanbula gıtmek ıstıyorum acaba sıkıntı yasarmıyım motun bakımlarını yaptırdım cesaret edemıyorum ufak motor oldugu ıcın tırlardan cekınıyorum

Yeni mesajlar