Arama sonuçlarınız

1. A

Kuba Çita 100R mi ? Mondial kt125 mi ?

Merhabalar arkadaşlar. Baya bir süredir forumda yoktum beni tekrar buraya getiren bu kararsızlığım oldu. Öncelikle bende 2014 model "Kuba Çita 100R Gold" var. Ben 2.300 tl ye satıyorum, bir motorcu arkadaşta "2008 model Mondial kt125" var 1.300 tl istiyor ama takasa girersek üste para verecek...
  2. A

Egzozdaki kirleri silme

Merhaba arkadaşlar benim cg nin nikelaj egzozu var. Motora sakal taktım taktığım sakal egzoza deyiyomuş ben eve gelene kadar eridi. Plastik olduğu için egzozda yapışıp kaldı ve kötü görüntü oluşturdu aradan 2 ay geçti egzozdakde haliyle kurudu, temizleme imkanım var mı ?
  3. A

Normal dış lastik yerine dublex

[/url][/IMG] Selam arkadaşlar Bende Kuba Çita 100r cg var. Arka lastiğim patladı ve dış lastikte yarıldı.Söktüm tekeri motorcuya götürdüm ve dublex takalım dedim. Tel janta dublex olmaz dedi ama normal iç lastiği takalım sadece normal dış lastik yerine dublex lastiği takalım daha kalın iyi dedi...
  4. A

Gösterge Nasıl Takılır

Merhaba arkadaşlar bir motorcudan 100 tl ye wiwi dijital gösterge aldım. 2 Saat sonra takmam lazım. Motorum Kuba Çita Gold.. Nasıl takılır ?
  5. A

Naked Maske Far (Acil)

Merhaba arkadaşlar. Naked maske farlar Kuba çita 100 e takılır mı ? ve nasıl olur ? [/url][/IMG]
  6. A

Performance egzoz gücü

Merhaba arkadaşlar yeni bir konu açtım ama baştan söyliyim lütfen "kngsze(hasan)" isimli trek bu konununda içine etmesin. 100lük kuba çita'ya modifiye yapmak için motorcuya gittim. Orada üçgen şekilli performans egzoz vardı adam fiyatına 115 tl dedi. Performans egzozu senin motoruna takarsak...
  7. A

Motordan Çıkan Ses

Merhaba arkadaşlar motor akşama kadar evde yattı akşam motoru sürmek istedim, (kuba çita 100r ) Çalıştırcağımda hem normal gidondaki marşa hem ayak marşına bastım bir kaç kere, motordan çatt diye bir ses çıktı galiba motorun sağ orta yanından kıvılcım çıktı ve elektriği kesildi. Sonra bir kaç...
  8. A

Kedi Yüzünden Adım Trafik Canavarına Çıktı !

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar, 3-4 gün önce başımdan geçenleri anlatacağım. İşten çıkıyoruz biraz turlayalım diyoruz, malum motosiklet yorgunluğumu alıyor, Bizim oturduğumuz yer köy ve şehirin ortası bir yer, Pamukkalede. Akşam saat 7:30 falan biraz dolaşayım dedim, 70 le falan giderken...
  9. A

Alt sakal nasıl takılır

Merhaba arkadaşlar, dün motora alt sakal aldım vida yerleri falan var ama motorla bi alakası yok o yerlerin. Motor CG bu arada. Kelepçeyle falanmı takılıyor söylermisiniz acil ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ---------- Şimdi öğrendim...
  10. A

CG' yi Chopper'a Benzetme

Merhabalar arkadaşlar, Kuba çita 100r gold motorumu chopper tarzı yapmak istiyorum. Sizce choppere benzemesi için - Sissybar sırt desteği ve ön uzun gidon yeterlimidir0. Bir sitede örnek resim buldum o resimdeki motorun arka koltuğu çirkin olmuş ben öyle değilde sadece uzun sırt desteği ve uzun...
  11. A

Depo kapağı

Arkadaşlar merhaba ben dün motoru yan ayaklığa aldım ve düştü, içindeki bütün benzin yere döküldü. Bu arada motor kuba çita 100. Bu normalmıdır sizce depo kapağı kapalı ve kilitli. Motor yan yatarsa benzinin dökülmesi normal midir ?
  12. A

Motosikleti koruma

Merhaba arkadaşlar benim aklımda bir soru var, Benim evim bahçeli bir villa, Zaten motosikleti evin içine koyuyorum. Ama olaki şehir içinde bahçesiz bir daireye taşınırsak yada bir akrabamızın evine gidersek motosikleti nereye koymalıyız ? Kapının önünde dursa çalarlar mı ? Mutlaka çok kişi...
  13. A

Yedek Depo Hangisi

Arkadaşlar bu düğmede hangisi yedek hangisi normal depoyu açar ? [/url][/IMG]
  14. A

Türkiye'de Motosiklete Saygı Yok

Arkadaşlar son zamanlarda 2 teker sevdası genellikle gençler tarafından çoğaldı, ama kaza sayılarıda çoğaldı, Ve motosiklet kazalarının %85'i ölümle sonuçlanıyor, Motosiklete hiç saygı yok motosikleti araç olarak görmüyor çoğu insan özellikle tırlardan korkuyorum geçen gün otobanda giderken beni...
  15. A

Motosiklet Ehliyeti Kaç Yaşında alınıyor ?

Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Ben 16 yaşındayım 17 ye gircem 7 ay falan sonra. Motor ehliyeti almak için 16 yaşını doldurup 17'den gün mü almak lazım, 17 yaşını doldurmak mı lazım ?
  16. A

Foruma nasıl resim yüklenir ?

Arkadaşlar bu yazı yazdığımız yere nasıl resim yükleniyor daha yeni sayılırım ?
  17. A

CG ye nasıl modifiye gider

Kuba çita 100r gold siyah var bende nasıl modifiye gider sizce ?
  18. A

Yeni Kuba Çita 100R Gold

Kuba Çita 100R Gold. Ben alalı 1 ay falan oldu güzel motor, Tasarımı çok hoşuma gitti orjinal modifiyeli serisinden :)http://www.kubamotor.com/new5/product/klasik/cita-100r-gold.html

Yeni mesajlar