Arama sonuçlarınız

1. bikehoper

Varadero 1000V,Caponord 1000abs,V-strom 1000DL,TDM 900 A;ustalar ciddi yardım lazım

Sayın ustalar ve tecrübeli kullanıcılar yukarıda adı geçen motorlar arasında kaldım.Şu anki motorumu sizlerden aldığım bilgi ve fikirler sayesinde almıştım.Çok memnunum ve satmayı düşünmüyorum.Önümüzdeki sene almayı düşündüğüm bu motorlar içinde özellikle kullanıcılarının paylaşımına ihtiyacım...
  2. bikehoper

HYOSUNG İzmir Buluşması

Evet sevgili hyosungçular;saklanmayın çıkın artık ortaya,tanışalım,buluşalım,paylaşalım,gezelim;bütün motor alemine örnek olalım;Neredesiniz yaa;hangi motor bayiisine gitsem Hyosung kalmadı diyor;nerede bunları alanlar? Ben 36 yaşındayım,Karşıyakada oturuyorum,sarıcomet kullanıyorum; Bütün...
  3. bikehoper

Dostlar Sonunda Gt-250 Hyosung Aldim.

Merhaba bütün dostlar.Yaklaşık bir senedir yaptığım araştırmalar,katıldığım forumlar ve gezilerim sonunda bugün 12/05/2006 tarihinde HYOSUNG GT-250 model naked tarzı bir motosiklet aldım.Başlangıç ve sizlerle tanışmak,motor sevdamın sayesinde yeni ve nezih bir gruba üye olmak için umarım beni ve...
  4. bikehoper

Izmirden Yeni Motorsuz Bir Motorcu

Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum.Uzun zamandır sitenizde takipçi ve araştırmacı olarak bulunuyordum.Artık tanışmanın ve kendimi tanıtmanın zamanı geldiğini düşündüğüm için kendimi tanıtmaya çalışayım. 36 yaşındayım hiç motorum olmadı ve hala yok.Almayı düşünüyorum ve bu sebeple motor...
  5. bikehoper

İzmirden Twıster arıyorum

İzmirde bulunan test edebileceğim ve gösterebileceğim temiz twıster arıyorum.Satmak isteyen arkadaşlar resim ve ilgili bilgileri [email protected] a atabileceği gibi burayada yazabilir.

Yeni mesajlar