Arama sonuçlarınız

1. E

Olaylar Olaylar...

İyi günler arkadaşlar. Kask kamerasına takılan olayları ve komiklikleri insanlarla paylaşmak istedim. Buyurun beraber izleyelim :) Eğer beğendiyseniz daha fazlası için youtube kanalımı takip ederseniz sevinirim. Her türlü olumlu olumsuz yorumlarınızı görüşlerinizi ve önerilerinizi...
  2. E

Yeni Motovlog Serisi - Eye of the biker...

vet arkadaşlar yeni bir youtube kanalı açtım hepinizi beklerim. gelin sohbet edelim, tartışalım, gülelim Buda kanalın linki buyrun: https://www.youtube.com/channel/UCMTarbwhWiVvTRvXIPCz39A İncelemek isteyenler için fragman:
  3. E

CBR 250R Motovlog

evet arkadaşlar yeni bir youtube kanalı açtım hepinizi beklerim. gelin sohbet edelim, tartışalım, gülelim :) Buda kanalın linki buyrun: https://www.youtube.com/channel/UCMTarbwhWiVvTRvXIPCz39A İncelemek isteyenler için fragman: her türlü görüş ve fikirlerinizi merakla bekliyorum.
  4. E

Sıfır ayarında PATEN

Sahibinden ilan numarası: 172543576 Patenlerin 0 fiyatı 150€ dur.Patenler almanyadan alındı. 2 çift te hediye geldi ancak 1-2 kullanımdan sonra paten işini sevemedik. Bir çift 41 (38-39-40) giyenlere olur. Bir çift 44 (41-42-43) giyenlere olur. İçi süngerli yapıda oldugu için ayakkabı...
  5. E

rodaj bitimine yaklaşık uzun yol

Abilerim kardeşlerim motorum 880km'de pazartesi tekirdağa gitmem gerekli ancak gitmeden önce 1000 bakımı için servise veremeyeceğim. zincirini şimdiye kadar yağlamadım ama temiz ve yağlı duruyor şuanda yağmurda falan kullanmadım hiç. döndüğümde motor 1100-1200 km de olacak ve bakıma vereceğim...
  6. E

Saygılı İstanbul Şoförleri :)

Evet arkadaşlar başımdan geçen ve yüzümü güldüren motora yeni başladığım bu zamanda bana biraz daha moral veren olayları sizle paylaşmak istiyorum. Forumlardan okuduğum tecrübelerinizle önyargılı bir şekil de trafiğe çıkıp devamlı korkak ve ön görülü bir sürüş gerçekleştiriyorum. Gerek...
  7. E

17 Mayıs A2 Direksiyon sınavı

Evet beyler 1 saat sonra sinava giricem\giricez. Forumumuzun tecrubeli uyeleri bizim icin dua edin :) Allah kazasiz belasi, gecmeyi nasip etsin. Diger sinava giren arkadaslarada basarilar diliyorum.
  8. E

Revit Gt-R Air ve Tarmac Air mont

Arkadaşlar bu iki modelden birini kullanan var mı ? Kullanıcı yorumu lazım bana yaz için serin tutuyormu ? güvenli mi ? Rica etsem yardımcı olurmusunuz ?
  9. E

2014 Kasa Honda CBR250R Almış Bulunmaktayım...

Evet arkadaşlar kasanın değişmesiyle birlikte bugün itibari ile honda bayisiyle anlaşmış motor satın alma işlemlerini başlatmış bulunmaktayım. 17 mayısta ehliyet sınavım var inşallah. Yakın bir zamanda Gis akademiden eğitim almayı düşünüyorum. Aynı zamanda motorla birlikte Shark S900c kask, Ross...

Yeni mesajlar