Arama sonuçlarınız

1. Sabırsız

Tam Hakimiyet Kitabı

Merhabalar Bu kitabı her yerde aradım ama bir türlü satılan veya internet'te pdf'si olan bir site bulamadım bilen varsa ulaşabileceğim bi yer veya site varmıdır?
  2. Sabırsız

1900TL'ye kadar Kask,Eldiven Tavsiyesi

1900tlyi aşmıcak Kapalı Kask ve Deri Eldiven tavsiyesi bekliyorum.
  3. Sabırsız

İzmirde 1800Tlye kadar alınıcak Kask

Günaydınn Kahramanlarda bulabileceğim 1800tlye kadar sıfır kask tavsiyesi bekliyorum sizden. NOT: Lütfen internet linki atmayınız siteden al diye, kahramanlar içinde max 1800e kadar ve firma adını yazar iseniz sevinirim.
  4. Sabırsız

300 tlye kadar güneş vizörlü kask

Merhabalar konuyu arkadaşım adına açıyorum. 300 tlye kadar güneş vizörü olan yedek parçası kolay kolay bulunabilen ucuz bütçeli kask arıyoruz tavsiyelerinizi bekliyoruz.
  5. Sabırsız

Egzoz takıldıktan sonra yapılması gereken işlem?

Merhabalar ninja 250Sl motorum var,hafta sonu orjinal egzozdan tiger’a geçiceğim yanlız tigerı taktırdıktan sonra motorun orjinal halinde değişiklik yapılmasına gerek varmı? Yani bilmediğim bişeye ayar yapılması felan gerekiyormu?
  6. Sabırsız

2.el Cbf 150 silindir üst kapak sübap değişen motor alınırmı?

Merhabalar 2.El cbf150 alma arifesindeyim Sahibindende bi ilan buldum. 18k'da Açıklamada 2000 km'lere doğru sübab ayarı bozukluğuna benzer bir ses geldiğini yetkili servisinde bakıldığını silindir üst kapak ve sübabları garanti kapsamında değiştirildiği yazıyor. Ek olarak egzos katalizöründe...
  7. Sabırsız

hasarsız diye yutturulmaya çalışılan r25

Sahibinden'de takılırken gözüme çarptı Paylaşayım dedim. Plaka:31 LY 007 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-kazali-almayin-356641030/detay...
  8. Sabırsız

Alpinestars mı? Five Gloves mi?

Merhabalar Gelecek haftaya eldiven Alıcam Fakat iki eldiven arasında kaldım, ikisinin fiyatıda birbirine çok yakın.Benim için fit olması ve koruyucu olması önemli Ama Burda Five gloves daha fit ama alpinestars kadar koruyucu olduğunu düşünmüyorum.Hangisini almalıyım emin değilim.Siz olsanız...
  9. Sabırsız

İzmir Buca Motorlara dikkat edin

Daha Demin eski püskü bisanımı çalmaya çalıştılar. Bucada olan varsa 1.75-1.80 boylarında zayıf siyah yelek siyah beyaz eşofman saçları dalgalı çok uzun değil bir tane serseri.Motorun direksiyon kilidi bile açık değildi. kilitsiz motorlara öncelikli davranıyorlar.Beni görür görmez topukladı...
  10. Sabırsız

Scorpion exo 500 Nasıldır

Bu kaskı kullanan varmı kalitesi yedek parçası nasıldır?
  11. Sabırsız

HJC kask nasıldır? 900 TLye kadar kask önerisi

Merhabalar Kafamda (rsı) saksı ile dolaşmaktan bıktım. max 900 tl ye kadar kask arayışındayım. Ve kafama hjc'nin bu modeli takıldı: Dot ve snell sertifikası var http://www.motosikletaksesuarlari.com/HJC-FG17-Ohama-MC1-Kirmizi-Yesil-Beyaz-Kapali-Motosiklet-Kaski_18264.html Hjc'nin kaskları...
  12. Sabırsız

1600km Bakım?

Merhabalar Ninja 250sl motoru 800km rodaj bakımına götürdüğümüzde motor 1000 kmde idi servis bu motoru artık 5000kmde getireceğimi söyledi ama kitapcığa baktığımda 1600kmde bakıma götürmem gerektiği yazıyor motor şuan 1520 kmde ben bu motoru 1600km bakımına götürücekmiyim? Veya 5000kmde mi...
  13. Sabırsız

Kawasaki zx25rr Türkiye'ye gelirmi?

Merhabalar Birkaç kişiden duyduğuma göre motor 249cc 4 silindir ve 45ps imiş Önden aynı panigale benzetmişler. http://nexgenbikes.com/site/2014/09/25/kawasaki-4-cylinder-ninja-zx25r-zx25rr-or-zx250-specification-leak/...
  14. Sabırsız

http://www.feyizoglu.com Sitesi Güvenilirmi

Merhabalar. Buradan Motoruma Şampuan ,genel temizleyici ve Sünger Alıcam. Acaba Site Güvenlimidir. Bu Arada Arexons Şampuan İyimidir. Kullanan Varmı tavsiye edermisiniz.
  15. Sabırsız

Şu Sese Aşık Olunmazmı

16. Sabırsız

Kawasaki Ninja 250Sl Far Kapanmıyor.

Selamlar Bugün sıfır motorumuzu teslim aldık. Motor Çalıştığında ön far açılıyor hemen ve bunu kapatamıyoruz. Forumda 250SL Olanlar Var Bi Yardım Edebilirlermi acaba
  17. Sabırsız

Virajda ön fren (ABS)

Selamun Aleyküm gececi abilerim kardeşlerim uzun zamanda beri aklımda olan soru vardı yazmayı Unutuyordum simdi aklıma geldi herneyse uzatmadan konuya geçelim ABS lastiği kaydirmaz virajdada asla ön frene basılmaz fakat absli motorda on frene basarsak kayarmı?
  18. Sabırsız

Kawasaki Ninja 250Sl Renk

Öncelikle Merhabalar 1 Hafta Önce Kawasaki 250Sl Beyaz Renk Şipariş verdik. Kaporayı verdik şubatın sonunda gelicek dendi. Şimdide Sordum Herkeze Arkadaşlar vs Herkez Yeşil Alsaydınız. Diyorlar Daha Çok Farkedilirsin vs . Göçmen Motoru aradık Biz Size geri dönüş yapıcaz dediler. acaba renk...

Yeni mesajlar