Arama sonuçlarınız

1. ilkervirlan

Motosikletle 4. Gezi-Turunç (07/06/2014)

İyi günler MT dostları. Bugün motosikletimin 4000 km. bakımı için Marmaris'e gidecektim. Bu arada daha önce görmediğim bazı yerleri de görmek istiyordum. Bugün gitmeyi planladığım yer turistik beldelerimizden biri olan Turunç'tu. Rotam aşağıda paylaştığım gibiydi...
  2. ilkervirlan

Motosikletle 3. Gezim Kızkumu-Turgut Şelalesi(26/04/2014)

Sevgili dostlar, bugün motosikletim Apache ile 3. gezimi gerçekleştirdim. Artık bahar mevsiminin gelmesi sebebiyle herkes yollara çıkmaya başladı. Güneşin parlaması, doğanın canlanması bizi de harekete geçirdi. Bugünkü gezi rotam Marmaris üzerinden Kızkumu ve Turgut Şelalesi'ne doğru uzandı...
  3. ilkervirlan

23 Nisan

Mustafa Kemal ATATÜRK'ün hayal ettiği, Türk Halkı'nın hak ettiği ve çocukların sömürülmediği bir Türkiye dileğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.
  4. ilkervirlan

Motosikletle 2. Gezim (Bodrum-13/04/2014)

Sevgili arkadaşlar,motosikletimle yaptığım ikinci gezimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Rotam şu şekildeydi. Sabah Apache'mle saat 11:00'de Akyaka'dan yola çıkıyoruz. İlk fotoğraf Akyaka'dan olsun. İskele Mahallesi'nden sağa, Akbük istikametine doğru devam ediyoruz. Hava güzel, manzara...
  5. ilkervirlan

Motosikletle ilk gezim (Datça-05/04/2014)

Sevgili arkadaşlar, yaklaşık 3 hafta önce ilk motosikletimi aldım. (TVS Apache RTR 150) Bu güne kadar, Akyaka-Muğla arasında işe gidip gelme amaçlı kullandım. Ama artık gezilere başlama zamanı geldi. Bugün motorumun ilk bakımı için Marmaris'e gidecektim. Oradan da Datça ve Knidos'a kadar...
  6. ilkervirlan

Akyaka-Knidos Mini Gezi Planı

Sevgili dostlar, bildiğiniz gibi acemi bir motosiklet kullanıcısıyım ve Muğla Akyaka'da ikamet ediyorum. Motosikletim 2012 model TVS Apache şu an 440 km.de Önümüzdeki hafta sonu (05/04/2014 Cumartesi sabahı)motosikletimin 500 km. bakımı için Marmaris Motocan Ticaret'e gideceğim. Bakımı...
  7. ilkervirlan

Artık Benim de Motorum Var

:queen: 18 Mart 2014 tarihi itibarıyla, artık ben de motosiklet sürücüsüyüm. Bugün ilk motorumu aldım ve ilk sürüşümü gerçekleştirdim. Tarif edilemez duygular içindeyim. Hani bir çocuğa tekne almışlardı ve ıslak gözlerle "anlayamazsınız" demişti ya (sizler çok iyi anlarsınız) ben şu an aynı o...
  8. ilkervirlan

Apache RTR 150

İki aylık araştırma ve karar verme süreci sonrasında ilk motorsiklet olarak TVS Apache RTR 150 almaya karar verdim dostlar. İki hafta motoruma kavuşuyorum. Hepimizin tekeri düz bassın. :cat:
  9. ilkervirlan

Merhaba Arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar, 40 yaşındayım ve Muğla'da yaşıyorum. 21 yıllık A2 ve B ehliyeti sahibiyim. Ehliyetimi ilk aldıktan sonra evlilik, çoluk çocuk derken motosiklete değil de otomobile yöneldim ama artık motosikletle yaşamak istiyorum. Önümüzdeki ay ilk motosikletimi almak istiyorum. Hepimize...