Arama sonuçlarınız

1. M

hangisi

Bazen bir heves geliyor bilemediğim bir yerden , vespa gts 250 ve ya x city 250 ikisininde görüntüsü ve duruşunu çok beğeniyorum ama kullandığım motoru da çok seviyorum, şuan bir yatırım derdinde olduğumdan nakit sıkıntımda var ama yinede şartları zorlayıp iki scooter dan birini almak istiyorum...
  2. M

trafiğe motor çıkarma ma

Değerli Arkadaşlar 0 km bir motor alsam , faturasını kestirsem, bağda bahçede kullansam , hiç trafiğe çıkartmaz isem sorun olur mu , maliye yönünden ve sigorta trafik yönünden, bilgisi olan beni de bilgilendirirse sevinirim.
  3. M

gaz kolu değişimi

Dealim daystar 250 motoruma hawk gaz kolu taktırayım diye servise gittiğimde , gaz turu nun uymaması sebebi ile , gaz kolu takılamadı. Aklıma şu geldi ! millet motorları custom yapıyor , topluyor dağıtıyor , onlar nasıl parçaları uyduruyor da, benim gaz kolu takılamıyor, bilen yardımcı...
  4. M

yağmurda cup kullanmak

cup kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim ; yağmurda sürerken ayaklarınız ıslanıyor mu?
  5. M

kullanım rahatlığı ve konfor için

Aklımı kurcalayan bir konuyu paylaşmak istiyorum, iki scooter arasında arasında kaldım, pcx 150 ve x city 250; amacım son hız değil , tın tın gitmek, şehir içinde kullanmak arada sırada 300 km seyahate çıkmak, buyüzden kullanan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.
  6. M

Bedava

Sayın Arkadaşlar YBR den kalma hiç kullanılmamış fren balatası , kampana ve arka demiri mevcuttur, ihtiyacı olan arkadaşlara , durumu bu ürünleri almaya müsait olmayan arkadaşlara bedelsiz hediye edilecektir, ilgilenen arkadaşların özelden bana ulaşmasını ricaederim.
  7. M

Yamaha exciter 150

Konu başlığında belirttiğim cup tarzı motoru youtube da ne zaman seyretsem iç çekiyorum, yamaha ya mail attım gelir mi ? diye , cevap gelmediğine göre kendide gelmeyecek ama bence çok güzel bir motor özellikle şehir içi için ideal.
  8. M

3 tekerlekli scooterlar

Geçen gün tricity nin yorumlarını dinlerken A.E.A. nın yayınında , şöyle bir şey söyledi ; avrupada 3 tekerlekli scooter lar için motor ehliyetine gerek yokmuş , acaba Türkiye de durum ne bilen var mı? Yani B sınıfı ehliyet ile bu araçlar kullanılabilir mi? Lütfen konu hakkında bilgisi olan...
  9. M

Eylülün ilk haftası tatil

Sevgili arkadaşlar eylülün ilk haftası tatil planları yapıyorum. kuzey ege diye bölgemi belirledim , araba ile çıkmayı planladığım tatil için; kalmayı amaçladığım konaklama tipi pansiyon olacak, malum oteller çok pahalı :) bana tavsiye verebilirseniz sevinirim. Tavsiyeleriniz arasında iletişim...
  10. M

tarzımı buldum :)

Kesin tarzımı buldum da , cüsse uymuyor. Evet var mı benim gibi başka cins bilemem ama benim tarzım cup tarzı fakaaattt cup lar çok ufak tefek neden iri adamlar için biraz büyük cup yapmazlar ki mesela yamaha exciter 150 var , makina bence çok güzel lakin asya insanı baz alınarak yapılmış :( ah...
  11. M

ilk kazam

Çok soğuk kanlı bir sürücü olarak, merakettiğim , kaza esnasında neler hissedeceğim di.Bugün cevabını buldum, herseferinde uyardığım konuda ben hata yaptım. Derdim ki ; sapaklarda asla aracın sağında olmayın :) sağında değildim de, sağ arka tarafından takip ettiğim arac, sapağın girişinde...
  12. M

2014 model 5150 km kross 2500 tl lifan

İyi gunler arkafaslar, 3500 tlden satışa cıkarttığım 200 cc lifan xplore modelini küçük bir kaza yaptığım için, 2500 tl ye yapılmış olarak satacağım. Hasar gjdon yamuldu çok küçük , maşada çok hafif esnedi, görünğrde hiçbir hata yok.
  13. M

akord ayarı yapan yer

Arkadaslar ist.avrupa yakasında akord ayarı yapabilen usta arıyorum, bilgisi olan varsa, paylaşırsanız sevinirim.
  14. M

avrupa yakasında döşemeci

iyi günler arkadaşlar , motorun selesinin orjinalliğini bozmadan; sadece daha konforlu hale getirmek için, bir döşemeciye ihtiyacım var. Bildiğiniz iyi bir usta varsa, bilginizi paylaşmanızı ricaedeceğim.
  15. M

İBRETLİK

Arkadaşların seyretmesi dileği ile http://www.youtube.com/watch?v=iKyG0IjimQI
  16. M

sarı yakut

Sevgili arkadaşlar İstanbul da değerli taşlar ile ilgilenenlerden ricam, sarı yakut taşı arıyorum,önerebileceğiniz yer varsa adresi veya telefonu lazım. İyigünler harkese
  17. M

lastik seçiminde yardım lütfen

Bugün sirkecide birkaç çeşit lastik baktım, kenda, ırc ve sava lastik arasında kararsızım, bu lastikleri kullanan arkadaşların fikirlerine ihtiyscım var. Yardımcı olmanızı rica etsem.
  18. M

motorun silkeleme sorunu

Sevgili arkadaşlar motorum lifan x plore 200 m daha 800 km de, sıkıntısı gaz açtığımda ;2/3 oranından sonra silkeleme (öksürme gibi) yapması ve son hızında gerileme yapması. Sanki benzin yığılıyor da araç gaz yemiyor.Bu benzinden olabilir mi? sabredip yeni benzin almayı mı bekleyeyim ? yoksa...
  19. M

lifan x plore 200 nasıl bilirsiniz

YBR 125 ESD ile bir yılda 20.000 km yaptıktan sonra, eskiden beri enduro ya olan ilgimden ve bütçe sıkıntısından dolayı lifan xplore 200 kaporasını ve siparişini verdim. Umarım mutlu olurum. Yorumunuz varsa okumaktan zevk alırım. İyi akşamlar dilerim herkese.
  20. M

Bibergazı taşısak mı?

Bugün iş çıkışı eve motorumla gelirken, geniş olan emniyet şeridinden arkamdan gelip nerede ise üstüme çıkacak olan sürücüyü ilerde yakalayıp camına tıklatıp, yaptığının hatalı olabileceğini söylemeye çalışayım niyeti ile camına tıklattım ama yavuz hırsız ev sahibini bastırır felsefesi ile...