Arama sonuçlarınız

1. E

suzuki burgman 4000 - 5000 devirlerdeki titresim (vuruntu)

Burgman 400 sahibiyim 2006 model 30binde. Motor hizlanirken 4000 devirlere gelmeye baslayinca seyrek baslayan kesik kesik bir titresim vuruntu hissediyorum. Tam sele altinda dongusel bi titresim gibi artan devirle birlikte sıklaşıyor ve 6000devirde kayboluyor. Yokus cikarken ruzgarli havalarda...
  2. E

bursada motosiklet lastik balansı

Arkadaslar bursada motosikletlere lastik jant balansini bilgisyarli yapabilen bi yer varmi ?
  3. E

elcik gaz verince takili kaliyor

Motor burgman 400. Dikkatimi ceken bi ayrinti gaz teli iki tane. Motorcum biri sarma biri cekme dedi ama gaz verdigimde elcik geri atmiyor takili kaliyor. Yaglandi ve teller saglam. Acaba baglantisinda mi bi yanlislik var. İki tane tel olmasi bana garip geldi. İki tel varsa o zaman elciktede bir...
  4. E

tek tarafli kaza ve zorunlu trafik sigortasi

Selamlar. Motorumla dun gece tek tarafli bir kaza yaptim. Bos yolda motor kaydigi icin dustum. Motorda maddi hasar var. Bu hasari zorunlu trafik sigortasi karsilar mi. Polisler kaza raporu tuttu. Bu durumda her durumda birdahaki sene sigorta yaptirirken kazali oldugum icin fazla mi odeme yaparim
  5. E

devir yukselirken cekis dusuyor

Arkadaslar motorum daha yeni ama bir problemim var. Motor tum viteslerde devir yukselirken bir ara cekisi dusuruyo sonra bir anda tekrar cekis gucleniyor. Sanki belli bi devire geldiginde cekis dusup o devri gecince duzeliyormus gibi. Cekis dustugunde devir dusmuyor ama sadece cekis dusuyor...
  6. E

vites sorunu

1. Viteste kalktiktan sonra bazen 2 ye attigimda vites bosta kaliyo fakat bakiyorum bos vites isigi yanmiyor. Sonrasinda vites degistiemiyorum ve bi sekilde tekliyo stop ediyo. İsiklarda cok problem oluyo bu durum haliyle bir anda arkamda bir arac ordusuyla kaliveriyorum. Birde 1. Viteste...
  7. E

internetten motor almak

arkadaslar merhaba. ben eskisehirde yaşıyorum. istanbul üçerler motordan rks cruiser 250 siparis edecegim. fakat bu konuda bilginize ve tecrubelerinize basvurmak istiyorum motor kurulu halde magazadaymıs ve bana bu şekilde gonderilecekmis. motor 2013 model. kontagı cevir kullanmaya basla...

Yeni mesajlar